Cum aleg cel mai bun TV pentru acasă?

Alegerea unui televizor bun nu este deloc simplă. Că alegi să achiziționezi un televizor 4k, că te orientezi spre unul FULL HD, opțiunile sunt atât de diversificate încât este aproape imposibil să alegi singur, să poți să îți face o opinie clară despre televizorul așteptat de tine, despre cel mai bun televizor pe care să-l folosești în anii următori.

Trebuie să știm că dacă vrem un produs de calitate trebuie să investim în acesta. Nu putem să avem și calitate, dar și produse ieftine. Cu cât un televizor este mai ieftin, cu atât calitatea iese din discuție.

Trebuie să înțelegem că fiecare magazin, fiecare afacere trebuie să fie profitabilă, așa că un producător va dori să facă profit, un magazin va dori să facă profit pentru a putea fi plătiți angajații și ca economia să meargă. Este un circuit care trebuie să funcționeze.

Sigur, sunt conștient că nu toți avem bani de așa ceva.

La ce trebuie să fiu atent când îmi aleg televizorul?
casa de vis, automatizată, a oricărei persoane
cel mai bun televizor cu o casă de vis, automatizată, a oricărei persoane

Mai jos voi încerca să enumăr anumite lucruri pe care le consider importante în alegerea unui televizor.

 • panoul trebuie să fie de calitate – de minim 100Hz
 • funcțiile televizorului să fie cât mai rapide(dacă alegeți un SMART TV)
 • diagonala să fie optimă pentru distanța de privire
 • alegerea corectă a brandului
 • nu achiziționați un televizor HD Ready, ci FULL HD sau mai mare
 • interpretarea corectă a specificațiilor tehnice

Trebuie să vedeți dincolo de marketing, dincolo de cifre. Problema cea mai mare în alegerea unui televizor este ochiul. Fiecare persoană vede diferit. Eu văd într-un fel, colegul vede diferit, alt coleg poate percepe lumina caldă sau pe cea rece diferit. Toate acestea fac ca alegerea să fie tot mai dificilă.

De preferat ar fi ca televizorul să fie văzut înainte. Totuși pot apărea situații în care este bine ca acesta să fie testat pentru o perioadă mai lungă de timp. Faptul că magazinele online te lasă să testezi produsul 14 zile sau mai mult înseamnă foarte mult. Nu de alta, dar în showroom ai lumini puse acolo unde trebuie, ai distanță mare de privire, pe când în casa ta lucrurile stau diferit.
Iată mai jos câteva modele interesante, fără funcții smart, sub 2000 de lei.

Am selectat astăzi, 21 Octombrie 2018, cele mai bune prețuri pentru fiecare model în parte.

Televizoare non smart propuse de noi

Sony 55AF8
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
Panasonic TX-55FZ950
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
LG 55SJ850V
 • seria 2017
 • tehnologia LED

Brandul

Variante sunt foarte multe. Avem branduri chinezești, avem televizoare care se fabrică în Japonia, dar și branduri locale. Am făcut o grămadă de recomandări persoanelor ce m-au întrebat și unii m-au acuzat că sunt fan Samsung, fan LG, fan Sony. Cred că puteam să port „în cârcă” 2 branduri pe zi. Și, totuși, eu încercam să prezint cel mai ieftin televizor în raport cu opțiunile pe care le dorea acea persoană.

Avem modele foarte bune de la branduri necunoscute, dar și modele scumpe de la branduri mai cunoscute. Trebuie doar să vedem dincolo de o marcă sau alta și să ne orientăm spre ceea ce avem nevoie.

Fiabilitatea unui brand poate fi irelevantă dacă avem probleme cu furnizorul de curent electric, dacă îl ținem în medii cu foarte mult praf, dacă îl transportăm de la rece la cald și-l folosim imediat, iar condensatorii o iau razna. Toți acești factori influențează durata de viață a unui televizor, de la orice brand.

Pe piața românească avem branduri precum:

 • Samsung
 • Toshiba
 • LG
 • Sharp
 • Sony
 • Utok
 • Panasonic

Sigur că mai găsim și alte branduri precum Daewoo, Finlux, Smart Tech, Star Light, Blaupunkt sau chiar Orion, dar pe multe dintre ele s-ar putea să le vedem cu aceleași componente, asamblate în Asia și branduite pe parcurs. Rămâne de discutat într-un articol nou, despre fiecare în parte.

Cât de mult contează 4k?

posturi-romanesti
diferența de pixeli între un 4k și cele mai comune posturi TV de la noi

Iată că suntem într-o perioadă în care 4k-ul devine foarte ieftin, foarte accesibil. Dar cât de bine îl percepe ochiul uman nu se întreabă nimeni. Există o lucrare foarte interesantă în care se discută despre cum percepe ochiul uman lucrurile. O puteți citi de Ce este 4k?

Rezoluția FULL HD înseamnă 1080p, adică 1920×1080 de pixeli pe orizontală și pe verticală. 4k înseamnă mai mulți pixeli, de 4 ori mai mulți adică 3840×2160 pixeli.

Ilustrează distanta corectă spre televizor
Ilustrează distanta corectă spre televizor

E foarte ok să fim în pas cu tehnologia, eu sunt fanul ei, îmi place să testez ce este nou, dar nu înseamnă că tot ce este nou este și cel mai bun. Nu înțelegeți că 4k-ul este prost, ci că este… nefolositor în multe cazuri.

Să simulăm câteva situații în care nu avem nevoie de 4k:

 • diagonala televizorului este de 40′, iar noi dorim 4k. Pe lângă faptul că nu există pe piață prea multe modele, nici nu putem distinge pixelii suficient de mine dacă nu stăm la o distanță corespunzătoare
 • dacă este 4k, nu înseamnă că panoul de iluminare este cel mai ok, nu înseamnă că este și calitativ. Există review-uri pertinente pentru fiecare serie în parte, oameni care se ocupă cu culorile, oameni din domeniu.
 • conținutul de la televizor este măcar 10% în format 4k. Știm foarte bine că noi abia ne chinuim să trecem pe HD. Dacă îmi amintesc bine posturile de televiziune de la noi au format SD, digital, chiar 4:3, nici măcar în format 16:9 așa cum sunt toate televizoarele de pe piață.
 • televizorul nu are o funcție de upscalare

Mai jos aveți un grafic prin care puteți să vedeți distanța corectă de vizionare a unui televizor. Sigur că există și calculatoare care fac acest lucru. Aveți aici o aplicație ce vă ajută să calculați exact ce distanță de privire trebuie să aveți pentru a reda toată informația corect. De exemplu, pentru 24′ avem nevoie în jur de 40 de cm și până la 1m distanță de vizionare.

distanta de vizualizare în funcție de rezoluție
distanta de vizualizare în funcție de rezoluție

Eu aș prefera un FULL HD dintr-o gamă mai bună, cu un contrast mai bun, cu o imagine mai clară, cu detalii mai bune, chiar și înainte de calibrare. Deși un televizor calibrat schimbă cu totul perspectiva unui televizor.

Oare ne îndreptăm spre 8k?

Eu sper să nu facem acest lucru pentru diagonale mici. Ar fi cel puțin ciudat. 8k pentru televizoarele mari s-a anunțat aici.

Avem nevoie sau nu de un smart TV?

Discuția este lungă și este contradictorie. Voi trebuie să stabiliți nevoile pe care le aveți. Dacă vă doriți așa ceva, veți face pe dracul în patru să vă luați unul cu aceste funcții.

Este comod să vină cineva în vizită la tine și să pui rapid un Youtube, să pui Netflix din telecomandă.

Totuși, veți vedea că nu toate telecomenzile sunt compatibile, că nu se tastează atât de ușor pe anumite tipuri de smart TV-uri. Iar dacă folosiți telecomanda… este ca și cum ați tasta cu mouse-ul.

Televizoarele SMART au sisteme de operare precum:

 • android(Panasonic și altele)
 • webOS(LG)
 • Tizen(Samsung)
 • Firefox OS (Panasonic)

Acestea au procesoare mai puternice sau mai puțin puternice. În momentul de față găsim televizoare cu procesoare dual core sau quad core. Unele sunt cu spații de stocare destul de mic. De exemplu, țin minte că erau câteva modele de la Panasonic care aveau 8 GB de memorie din care aproape 4 erau folosiți de sistemul de operare android.

Sigur că se pot adăuga stick-uri, se pot adăuga hard disk-uri și așa mai departe. Dar pentru aplicații este destul de puțin, după părerea mea. Generațiile viitoare sigur vor îmbunătăți și acest aspect.

Un mare plus al SMART TV-ului este funcția de WiFi. Nu știu voi, dar eu urăsc cablurile din zona televizorului. Nu aș suporta să ajungă încă un UTP pe lângă mine.

Sigur, toate modelele au și conector pentru rețea, dar nu îmi place să il folosesc deși viteza internetului crește considerabil pe Lan.
În tabelul de mai jos aveți modele ce au activată și funcțiile SMART.

Tipul telecomenzii

Testând multe modele, în paralel, mi-am dat seama că este o diferență destul de mare între acestea și între funcționalități. Mi s-a părut interesantă ideea celor de la Philips cu modelul lor cu touch, dar destul de greu utilizabilă. Mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu aceasta.

Idee bună au și Sony, mă refer la modelele ce au microfon pentru a folosi Google Assistant. E chiar intuitiv și rapid. Mai nou, toți folosesc așa ceva.

Cu LG și Panasonic sunt destul de obișnuit așa că nu mi se mai pare nimic wow. La Panasonic mi s-a părut destul de greu să tastez pe Youtube.

Sigur că are o tentă personală alegerea telecomenzii, așa că nu vă comunic care este cea mai bună telecomandă pentru TV. Fiecare trebuie să vadă aspectele pro și contra.

E interesant faptul că cele cu android pot fi controlate fără probleme de pe telefon. Folosesc cu succes atât pe Philips, cât și pe Sony aceste opțiuni.

Televizoare smart ce merită atenția voastră

Sony 55AF8
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
Panasonic TX-55FZ950
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
LG 55SJ850V
 • seria 2017
 • tehnologia LED
Playstation, Xbox ce punem lângă ele?
joystick pentru a te juca pe televizor
joystick pentru a te juca pe televizor

Observ din ce în ce mai multe cereri pentru acestea. Având în vedere că devin din ce în ce mai populare lucrurile stau foarte bine.

Trebuie să ne orientăm spre un televizor care are input lag cât mai mic.

Input Lag la TV, ce este?

Este timpul pe care îl pierzi de la momentul apăsării unei taste pe joystick și reacția televizorului. Sigur că sunt destul de multe lucruri care intervin în acest proces de testare. Mă refer la omul care testează și reacția acestuia, la cablurile de conectare, dacă este vorba de HDMI 1.4 sau dacă este vorba de HDMI 2.0. Un articol complex despre input lag găsiți aici, alături de câteva teste.

În filmulețul de mai jos aveți câteva setări în cazul în care doriți să vă jucați pe televizor.

Ca să vă faceți o idee despre televizoarele care merită să fie achiziționate și pentru gaming situația stă cam așa:

valoarerating
0 – 20 msexcelent
21 – 41 msfoarte bun
42 – 62 msok
peste 63 msnerecomandat

Având în vedere că am dus discuția spre 4k, de fiecare dată, în acest articol, este dificil să avem hardware competitiv pentru această rezoluție, iar jocurile încep să apară timid. Așadar avem 2 mari probleme pentru 4k:

 • jocuri foarte puține
 • plăci video care nu pot susține cu brio această rezoluție

Avem o multitudine de caracteristici. Unele sunt chestiuni de marketing, alte funcții sunt foarte utile în alegerea televizorului. Trebuie să învățăm să interpretăm anumite specificații, pe lângă acestea, trebuie să ne gândim la rece: un televizor poate fi văzut diferit de 2 persoane. Unii percep culorile într-un fel, alții percep culorile total diferit. Asta este unul dintre motivele pentru care televizoarele nu se calibrează din fabrică.

Televizoare curbate

Au apărut recent pe piață. E un pic de marketing la mijloc, tocmai de aceea nu vreau să insist foarte mult pe această tehnologie. Mai jos aveți unghiurile de vizualizare pentru cei care vizionează la un televizor curbat. Unele persoane din cameră vor fi invidiate de persoanele care sunt în pozițiile optime ale televizoarelor curbate.

După ce am privit câteva astfel de modele nu mi-au făcut o impresie wow. Este contrastul un pic mai ok, dar nu mă dă pe spate, nu m-ar face să-l achiziționez în secunda 2. Unii spun că ideea a pornit de la marketerii care doreau ca imaginea să fie mai captivantă. Nu știu dacă este atât de captivantă pentru cei care stau în lateral.

unghiurile de vizuale optime ale televizoarelor curbate
unghiurile de vizuale optime ale televizoarelor curbate
Televizoare OLED

La finalul lui 2015 au început să apară tot mai multe televizoare cu tehnologia OLED. Până acum nu prea puteai să te apropii de acestea. Totuși mai sunt și excepții ca aceasta.

Beneficiile tehnologiei OLED sunt destule. Este de notat faptul că imaginea este mult mai bună față de LCD. Lucrul ăsta se întâmplă datorită faptului că se emite lumina direct, iar unghiurile de vizualizare sunt mai bune. La fel și contrastul și culorile sunt mai luminoase.

Dezavantajul major este costul de producție. Sunt mult mai greu de produs, iar prețul acestora este mai ridicat. Din păcate, mai mult ca sigur, se vor lansa tehnologii de calitate îndoielnică, bazate pe OLED.

Televizoare cu funcții 3d sau nu?

Am descoperit și eu această funcție. Este foarte ok, dar lipsește comoditatea. Eu fiind un om care stă foarte mult în preajma luminii, în preajma monitoarelor, mi-e foarte greu să mă obișnuiesc cu 3d-ul. Este realist, este ok, dar ochii obosiți obosesc și mai tare. Sper că înțelegeți jocul de cuvinte.

Pe de altă parte, bate în ceafă tehnologia VR. Realitatea virtuală începe să fie din ce în ce mai comună, începe să se producă destul de mult conținut, ceea ce… cu greu se întâmpla cu 3d-ul. Practic, asta a fost una dintre greșelile celor care au lansat 3d. Prea puțin conținut.

Personal nu dau credit atât de mult nici VR-ului, deși cred că vor câștiga destul de mulți fani. Mă gândesc la cei care au ochelari, cei care sunt sensibili la schimbările de lumină, de „realitate”.

Aveți grijă la funcțiile următoare:

 • rezoluție
 • contrast
 • procesor video
 • rata de refresh (refresh dinamic)
 • conectivitate
 • HDR, în cazul în care vă orientați spre un ultraHD
Conectorul HDMI

Conectorul HDMI este un standard de transfer al informației. Digital. Dacă sunteți interesați de ceva cifre la HDMI 1.3 aveți 10 Gbps rata de transfer, pe când la 2.0 aveți 18 Gbps pentru ca tehnologia Ultra HD avea nevoie de 60 Hz. Toate cifrele le aveți aici, pe wikipedia.

Încercați să nu fiți zgârciți și să alegeți cel mai ieftin cablu HDMI, dar nici cel mai scump nu o să vă umple de aur. Nici mărimea nu contează. Dacă îl luați de 2 metri sau de 5 metri, chiar nu este afectată performanța.

Sunt convins că mai sunt multe lucruri de discutat pe baza televizoarelor, pe baza viitoarelor achiziții, tocmai de aceea vă invit să discutăm în rubrica de comentarii. Eu și colegii mei vom încerca să vă răspundem cât mai la obiect.

Conector WiFi

Contează destul de puțin. În general, folosește cel mai nou standard de pe piață. Totuși, este în strânsă legătură cu router-ul de acasă. Puteți să lecturați aici câteva idei despre alegerea router-ului.

În general, dacă vreți ca imaginea să fie de cea mai bună calitate, ar trebui să folosiți portul LAN pentru a avea internet la televizor. Pe WiFi încă mai este de muncă.

Tehnologia display-ului. Ce tip de panou să aleg?

De-a lungul timpului au fost mai multe tehnologii. Emblematică a fost plasma. Aceasta a avut detalii foarte bune pentru subiecții în mișcare, un contrast bun, dar și unghiuri foarte bune de vizualizare. Totuși, acestea se „consumau” și trebuia intervenit la ele la o perioadă de timp.

Apoi au urmat display-uri LCD. Acestea au fost o evoluție față de plasme. Nu mai trebuia realizată mantentanță, culorile nu erau chiar atât de ok, dar consumul a fost îmbunătățit și la vremea aceea chiar era o evoluție. Acum sunt de domeniul trecutului.

În zilele noastre, lupta se dă pentru LED-uri. Acestea sunt o îmbunătățire a LCD-ului, iar datorită diodelor LED ce lucrează la tensiuni mai mici au inceput să fie mult mai eficiente. Nu sunt perfecte, iar unii consideră IPS-ul mai ok decât LED-ul.

În anumite privințe IPS-urile sunt mai ok, dar nu sunt cele mai bune. Probabil că avansul tehnologic va fi atunci când se va pune la punct tehnologia OLED. Momentan, se duce o bătălie între marii producători de display-uri. Oricum, prețul nu justifică achiziția unui OLED.

TehnologieAvantajeDezavantaje
LCDIeftine, ofera un bun raport dimensiune / pret.Tehnologie este invechita, contrast este scăzut.
LEDîmbunătățire a LCD-ului din punctul de vedere al iluminăriiUnghi de vizibilitate redus și poate fi prezent „blacklight bleeding”.
IPSConsum mai ridicat față de LCD sau AMOLED, durata de viata mare, contrast îmbunătățit, unghiuri de vizibilitate foarte bune.Dacă nu este calibrat corespunzător poate prezenta efect de halou în jurul obiecte luminoase pe fond întunecat.
PlasmaCel mai bun detaliu pentru imaginile in miscare, contrast forte bun, pret redus pentru dimensiuni foarte mari, unghi mare de vizionare, negru intens si uniform pe toata suprafata ecranului.Consumă foarte multă energie electrică și produc o căldură foarte mare
OLEDEste o tehnologie nouă, scumpă, ce ar trebui să intre în producție masivă în anii următori. Un articol complet aveți aici.Este mult prea devreme să amintim dezavantajele. Poate cel mai mare este, momentan, prețul.

Calibrare

În România nu am fost educați să calibrăm televizorul. Noi încă facem rate la BMW și îl punem pe gaz că nu reușim să îl întreținem. Așa se întâmplă și cu televizoarele. Investim 7-8000 de lei într-un televizor, dar când vine vorba despre calibrare, când vine vorba despre faptul că trebuie să obținem cele mai bune culori pentru televizoarele noastre, nu investim timp sau bani într-un astfel de serviciu.

Pentru că înțeleg foarte bine fenomenul calibrării am realizat un articol separat, în care să prezentăm informații despre calibrarea televizoarelor. Orice altă întrebare legată de calibrare vă rog să o adăugați în articolul de pe link-ul acesta.

În felul ăsta, cei care lucrează în domeniu vă vor răspunde pertinent la întrebările dumneavoastră.

Pe scurt, lumina din casa dvs este diferită, televizoarele sunt setate pentru a fi bine iluminate în showroom. Când ajungeți acasă aveți lumină diferită. De multe ori este combinată cea rece, cu cea caldă, un calibrator va seta așa cum trebuie televizorul dvs.

Se pune în discuție, în ultima vreme, calibrarea înainte de a ajunge acasă, în showroom. E o prostie foarte mare, o alegere de marketing, ce încearcă să vă ia fața cu servicii proaste.

Nu sunt calibrator de meserie, nu îmi fură nimeni pâinea de la gură, dar știu ce înseamnă o calibrare profesională. Aceasta se face în 4,5 ore, după ce s-au testat temeinic toate capabilitățile televizorului. Se fac cu echipament profesional, nu cu calibratoare de 1000 de lei.

Ce distribuitor de cablu avem? Cel mai potrivit televizor?

Nu cred că există distribuitorul perfect. Din punctul de vedere al imaginii, eu cred că cei de la UPC sunt cei mai ok. Din punctul de vedere al ofertei, cei de la DIGI sunt ok. Fiecare alege calitatea sau prețul.

Îmi place la DIGI faptul că au canalele HD la „liber”. Puteți să prindeți foarte multe programe chiar și cu pachetul analogic. Eu unul, la modelul meu de TV de la LG, este suficient să scanez pe Germania și îmi decodează programele românești. Toate acestea pentru că televizorul are DVB-C inclus.

Dar nu este o regulă, nu există un televizor mai bun pentru Telekom sau pentru DIGI sau UPC. La fel, dacă aveți box-uri de la ei trebuie să le ajusteze în funcție de nevoile voastre. Să aibe conectorii pe care îi doriți, de care aveți nevoie.

Televizor cu sunet bun

În mod normal, televizoarele au calculat foarte bine numărul de W pe care îi scoate. De cele mai multe ori avem 2 x 5W sau 2 x 10W. Înțeleg că foarte multe persoane vor să aibă și cel mai bun sunet pentru TV, dar uită că există și home cinema-uri.

Cei care doresc o calitate a sunetului mult mai bună trebuie să se orienteze spre un sistem de sunet auxiliar. Nu putem avea pretenții la bass puternic, la înalte, medii și așa mai departe pe cel mai ieftin televizor de pe piață. Nu va fi niciodată așa ceva.

Pentru o imagine mai bună vă recomand să nu vă conectați cu SCART. Mai multe despre subiect găsiți aici.

Plecăm de la premisa că nu putem să vă aducem în față toate modelele pe care le considerăm noi bune, de top.

Așadar, secțiunea de comentarii vă aparține pentru orice întrebare legată de domeniul televizoarelor. Nu știu dacă ne pricepem la toate, dar încercăm să deslușim problema pe cât se poate.

Ghid Alegere Televizor
Branduri principale
 • Sony
 • LG
 • Samsung
 • Philips
 • Panasonic
Lucruri secundare
 • Blaupunkt
 • Utok
 • Star Light
 • Vonino
 • Allview
cel mai bun TV SMART Concluzie: Am încercat să realizez unul dintre cele mai interesante ghiduri pentru a vă îndruma în alegerea corectă a televizoarelor. De asemenea, vă invit să discutăm în comentarii pe baza acestor lucruri.
Voturi: 5 din 5

739 Comments

 1. Lili iunie 30, 2016
  • Yamasha iulie 4, 2016
 2. Luci iulie 10, 2016
  • Yamasha iulie 15, 2016
 3. Popescu alin iulie 28, 2016
  • Yamasha iulie 28, 2016
   • florin ianuarie 12, 2017
 4. Popescu alin iulie 28, 2016
  • Yamasha iulie 29, 2016
 5. Popescu alin iulie 30, 2016
 6. Madalin august 15, 2016
  • Yamasha august 23, 2016
   • Madalin august 23, 2016
    • Yamasha august 24, 2016
 7. dalibor august 24, 2016
  • Yamasha august 24, 2016
   • dalibor august 24, 2016
    • Yamasha august 24, 2016
     • dalibor august 25, 2016
 8. Vlad august 25, 2016
  • Yamasha august 26, 2016
 9. Vlad august 26, 2016
 10. Pătru septembrie 4, 2016
  • Yamasha septembrie 6, 2016
 11. T septembrie 15, 2016
  • Calin_fdx septembrie 16, 2016
  • Virgil februarie 3, 2018
 12. Ionut septembrie 20, 2016
  • Yamasha septembrie 20, 2016
 13. Ionut septembrie 20, 2016
  • Yamasha septembrie 20, 2016
 14. Ionut septembrie 20, 2016
  • Yamasha septembrie 20, 2016
 15. MASI septembrie 24, 2016
  • Yamasha septembrie 24, 2016
 16. Adrian73 septembrie 26, 2016
  • Yamasha septembrie 29, 2016
 17. viorica radu octombrie 6, 2016
  • Yamasha octombrie 6, 2016
 18. Oklu octombrie 7, 2016
  • Yamasha octombrie 7, 2016
 19. Oklu octombrie 7, 2016
 20. ovijuu octombrie 9, 2016
  • Yamasha octombrie 13, 2016
 21. Calin_fdx octombrie 13, 2016
 22. Ovidiu octombrie 15, 2016
  • Yamasha octombrie 19, 2016
   • Ovidiu octombrie 21, 2016
 23. vitalii octombrie 15, 2016
  • Yamasha octombrie 19, 2016
 24. ovidiu octombrie 19, 2016
  • Yamasha octombrie 19, 2016
   • ovidiu octombrie 20, 2016
 25. GDX24 octombrie 21, 2016
 26. dalibor octombrie 22, 2016
  • Yamasha octombrie 24, 2016
 27. Emil octombrie 23, 2016
  • Yamasha octombrie 24, 2016
   • Emil noiembrie 6, 2016
 28. adrian noiembrie 3, 2016
  • Yamasha noiembrie 6, 2016
   • adrian noiembrie 6, 2016
    • Yamasha noiembrie 6, 2016
 29. cristian noiembrie 7, 2016
  • Calin_fdx noiembrie 11, 2016
   • cristian noiembrie 11, 2016
    • Yamasha noiembrie 17, 2016
 30. Viorel noiembrie 10, 2016
  • Yamasha noiembrie 17, 2016
   • Viorel noiembrie 17, 2016
    • Yamasha noiembrie 17, 2016
     • Viorel noiembrie 19, 2016
 31. adi29 noiembrie 11, 2016
  • Yamasha noiembrie 17, 2016
 32. dalibor noiembrie 11, 2016
  • Yamasha noiembrie 17, 2016
 33. Ducu noiembrie 18, 2016
  • Yamasha noiembrie 18, 2016
   • Ducu noiembrie 18, 2016
    • Yamasha noiembrie 18, 2016
     • Ducu noiembrie 18, 2016
 34. Vlad noiembrie 18, 2016
  • Yamasha noiembrie 19, 2016
   • Vlad noiembrie 19, 2016
 35. Ionut noiembrie 18, 2016
  • Yamasha noiembrie 19, 2016
   • Ionut noiembrie 27, 2016
 36. GETA noiembrie 19, 2016
  • Yamasha noiembrie 19, 2016
 37. Marian vasile noiembrie 19, 2016
  • Yamasha noiembrie 21, 2016
   • Marian vasile noiembrie 21, 2016
 38. Cristi noiembrie 19, 2016
  • Calin_fdx noiembrie 22, 2016
   • Cristi noiembrie 23, 2016
    • Calin_fdx noiembrie 23, 2016
   • Cristi noiembrie 23, 2016
    • Cristi noiembrie 23, 2016
 39. PetreVicentiu noiembrie 20, 2016
  • PetreVicentiu noiembrie 20, 2016
  • Yamasha noiembrie 21, 2016
   • Petre Vicentiu noiembrie 21, 2016
 40. Cristi noiembrie 20, 2016
  • Yamasha noiembrie 20, 2016
   • cristi noiembrie 20, 2016
 41. Gabriel noiembrie 20, 2016
  • Yamasha noiembrie 21, 2016
   • Gabriel noiembrie 21, 2016
    • Yamasha noiembrie 22, 2016
 42. George noiembrie 20, 2016
  • Yamasha noiembrie 21, 2016
 43. Alin noiembrie 21, 2016
 44. Coffee noiembrie 21, 2016
  • Yamasha noiembrie 26, 2016
 45. catalin noiembrie 23, 2016
  • Yamasha noiembrie 26, 2016
 46. Marian vasile noiembrie 23, 2016
  • Yamasha noiembrie 30, 2016
 47. elena noiembrie 24, 2016
  • Yamasha noiembrie 30, 2016
 48. Dorin noiembrie 25, 2016
  • Yamasha noiembrie 30, 2016
 49. ADRIANA noiembrie 27, 2016
  • Yamasha noiembrie 30, 2016
   • Adriana noiembrie 30, 2016
 50. Florin Alin noiembrie 28, 2016
  • Yamasha noiembrie 30, 2016
 51. Cristian Alexandru decembrie 3, 2016
  • Yamasha decembrie 5, 2016
 52. ionyca decembrie 3, 2016
  • Yamasha decembrie 5, 2016
 53. octavian stauber decembrie 8, 2016
  • Yamasha decembrie 12, 2016
   • Andrei Rosca decembrie 12, 2016
 54. Tania decembrie 12, 2016
 55. Andrei Rosca decembrie 12, 2016
  • Yamasha decembrie 14, 2016
 56. Daniela decembrie 14, 2016
  • Yamasha decembrie 15, 2016
 57. Catalin decembrie 15, 2016
  • Yamasha decembrie 15, 2016
 58. Marco decembrie 20, 2016
  • Yamasha decembrie 20, 2016
 59. Marco decembrie 20, 2016
  • Yamasha decembrie 23, 2016
 60. Octavian decembrie 25, 2016
  • Yamasha decembrie 26, 2016
   • Octavian decembrie 26, 2016
    • Yamasha decembrie 27, 2016
 61. Marius decembrie 25, 2016
  • Yamasha decembrie 26, 2016
   • Marius decembrie 26, 2016
 62. Marco decembrie 27, 2016
  • Yamasha decembrie 27, 2016
 63. Vali decembrie 28, 2016
  • Yamasha decembrie 30, 2016
 64. Dan decembrie 31, 2016
  • Yamasha decembrie 31, 2016
 65. Dan decembrie 31, 2016
  • Yamasha decembrie 31, 2016
   • Dan ianuarie 2, 2017
 66. Marius ianuarie 2, 2017
  • Yamasha ianuarie 2, 2017
 67. Catalin ianuarie 2, 2017
  • Yamasha ianuarie 3, 2017
 68. Lore ianuarie 4, 2017
  • Yamasha ianuarie 4, 2017
 69. MariusM ianuarie 6, 2017
  • Yamasha ianuarie 12, 2017
 70. Marian ianuarie 7, 2017
  • Yamasha ianuarie 12, 2017
   • Iulian ianuarie 21, 2017
    • Yamasha ianuarie 22, 2017
 71. Ovidiu ianuarie 10, 2017
  • Calin_fdx ianuarie 11, 2017
 72. Adrian ianuarie 12, 2017
 73. florin ianuarie 12, 2017
  • Yamasha ianuarie 16, 2017
 74. DD ianuarie 13, 2017
 75. Iordache Claudiu ianuarie 15, 2017
 76. mirela ianuarie 16, 2017
 77. vitalii ianuarie 16, 2017
  • Yamasha ianuarie 16, 2017
  • Calin_fdx ianuarie 17, 2017
 78. ANA MARIA OPRIT ianuarie 17, 2017
  • Yamasha ianuarie 20, 2017
 79. Anonim ianuarie 22, 2017
  • Yamasha ianuarie 30, 2017
 80. Bogdan ianuarie 22, 2017
  • Yamasha ianuarie 30, 2017
 81. Nic ianuarie 25, 2017
  • Yamasha ianuarie 30, 2017
 82. Silviu Huma ianuarie 26, 2017
  • Yamasha ianuarie 30, 2017
 83. Cosmin T ianuarie 31, 2017
  • Yamasha februarie 4, 2017
   • Cosmin T februarie 4, 2017
 84. Constantin februarie 1, 2017
  • Yamasha februarie 4, 2017
 85. George M. februarie 2, 2017
  • Yamasha februarie 4, 2017
  • Yamasha februarie 4, 2017
 86. Stefan februarie 3, 2017
  • Yamasha februarie 4, 2017
 87. georgian februarie 6, 2017
  • Yamasha februarie 7, 2017
   • georgian februarie 7, 2017
 88. Constantin februarie 7, 2017
 89. dragos februarie 8, 2017
  • Yamasha februarie 16, 2017
 90. Florin februarie 8, 2017
  • Yamasha februarie 16, 2017
 91. Misu februarie 12, 2017
  • Yamasha februarie 16, 2017
   • Misu februarie 17, 2017
 92. Lucian februarie 16, 2017
  • calin_fdx februarie 17, 2017
 93. George februarie 16, 2017
  • Yamasha februarie 16, 2017
   • George februarie 17, 2017
    • Yamasha februarie 19, 2017
 94. Dana februarie 16, 2017
  • Yamasha februarie 17, 2017
 95. Dima februarie 17, 2017
  • Yamasha februarie 19, 2017
 96. Valentin Adrian februarie 18, 2017
  • Yamasha februarie 19, 2017
 97. Victor februarie 19, 2017
  • Yamasha februarie 19, 2017
   • Victor februarie 20, 2017
 98. vitalii februarie 19, 2017
  • Yamasha februarie 19, 2017
 99. Gabriel februarie 20, 2017
  • Yamasha februarie 21, 2017
   • Gabriel februarie 21, 2017
    • Valentin Adrian februarie 21, 2017
 100. Andrei Din februarie 21, 2017
  • Yamasha februarie 21, 2017
   • Andrei Din februarie 21, 2017
  • calin_fdx februarie 21, 2017
   • Andrei Din februarie 22, 2017
 101. dragos februarie 23, 2017
  • vitalii februarie 23, 2017
 102. Eugen februarie 24, 2017
  • calin_fdx februarie 24, 2017
   • Eugen februarie 24, 2017
    • calin_fdx februarie 25, 2017
     • Eugen martie 5, 2017
 103. Daniels februarie 26, 2017
 104. Daniels februarie 27, 2017
 105. Cosmin Tataru. februarie 28, 2017
 106. Gigelo martie 5, 2017
 107. Ovidiu martie 9, 2017
  • Calin_fdx martie 9, 2017
 108. dragos martie 12, 2017
  • Yamasha martie 14, 2017
 109. Iulia martie 12, 2017
  • Yamasha martie 14, 2017
   • Iulia martie 15, 2017
 110. Iulius martie 12, 2017
  • Yamasha martie 14, 2017
  • calin_fdx martie 14, 2017
 111. Gabi martie 13, 2017
 112. Dima martie 15, 2017
 113. Fishhunter martie 21, 2017
 114. Alex martie 23, 2017
 115. Roberto martie 25, 2017
  • Yamasha martie 31, 2017
 116. J.E. martie 31, 2017
  • Yamasha martie 31, 2017
 117. Atodiresei aprilie 2, 2017
  • Yamasha aprilie 5, 2017
 118. Mihai aprilie 3, 2017
  • Yamasha aprilie 5, 2017
 119. Marius aprilie 14, 2017
  • Yamasha aprilie 24, 2017
 120. Sergiu aprilie 20, 2017
  • Yamasha aprilie 24, 2017
  • Yamasha aprilie 24, 2017
   • Marcel aprilie 24, 2017
    • Yamasha aprilie 26, 2017
 121. claudiu aprilie 21, 2017
  • Yamasha aprilie 24, 2017
 122. Bebe aprilie 23, 2017
  • Yamasha aprilie 24, 2017
 123. ciprian aprilie 24, 2017
  • Yamasha aprilie 26, 2017
 124. Ana aprilie 25, 2017
  • Yamasha aprilie 26, 2017
 125. marian aprilie 27, 2017
  • Yamasha aprilie 27, 2017
 126. marian aprilie 28, 2017
 127. Florian aprilie 30, 2017
  • Yamasha mai 4, 2017
   • Florian mai 8, 2017
 128. alin alin mai 4, 2017
  • Yamasha mai 4, 2017
 129. alex mai 6, 2017
  • Yamasha mai 7, 2017
   • alex mai 8, 2017
    • Yamasha mai 9, 2017
  • Cristi B mai 14, 2017
 130. Cristi mai 9, 2017
  • Yamasha mai 9, 2017
   • Cristi mai 9, 2017
    • Yamasha mai 9, 2017
 131. gavril nicu mai 9, 2017
  • Yamasha mai 9, 2017
   • gavril nicu mai 11, 2017
    • Yamasha mai 11, 2017
 132. Radulescu Mircea mai 9, 2017
  • Yamasha mai 11, 2017
 133. Radulescu Mircea mai 12, 2017
 134. Florin-Iulian Hrib mai 12, 2017
  • Yamasha mai 14, 2017
   • Florin-Iulian Hrib mai 14, 2017
 135. Misu mai 14, 2017
  • Yamasha mai 15, 2017
  • CALIN_FDX noiembrie 17, 2017
 136. Anastasia mai 23, 2017
  • Yamasha mai 23, 2017
 137. Catalin mai 23, 2017
  • Yamasha mai 24, 2017
 138. Dan mai 25, 2017
  • Yamasha mai 25, 2017
  • Dima mai 26, 2017
 139. Nicu G. mai 27, 2017
  • Yamasha iunie 2, 2017
   • Nicu G. iunie 2, 2017
 140. Expert MS mai 30, 2017
  • Robert februarie 13, 2018
 141. Flyo iunie 2, 2017
  • Yamasha iunie 2, 2017
 142. Flyo iunie 2, 2017
  • Yamasha iunie 2, 2017
 143. Flyo iunie 2, 2017
 144. Sorin Burlacu iunie 6, 2017
  • Yamasha iunie 6, 2017
   • Sorin Burlacu iunie 7, 2017
 145. Gelu Ion iunie 14, 2017
  • Yamasha iunie 21, 2017
 146. Codrea Radu iulie 6, 2017
  • Yamasha iulie 6, 2017
 147. alex iulie 7, 2017
 148. Rares iulie 7, 2017
  • Yamasha iulie 10, 2017
   • Rares iulie 10, 2017
 149. Radu Mihaiu iulie 10, 2017
  • Yamasha iulie 11, 2017
   • Radu Mihaiu iulie 11, 2017
    • Yamasha iulie 12, 2017
 150. Constantin iulie 14, 2017
  • Yamasha iulie 15, 2017
   • Constantin iulie 17, 2017
 151. Marius iulie 17, 2017
  • Yamasha iulie 18, 2017
 152. Marius iulie 18, 2017
  • Yamasha iulie 19, 2017
 153. Gratiela Dobrila iulie 18, 2017
  • Yamasha iulie 19, 2017
   • Gratiela Dobrila iulie 19, 2017
    • Yamasha iulie 24, 2017
 154. Bala Gabriel Claudiu iulie 20, 2017
  • Yamasha iulie 24, 2017
 155. Bala Gabriel Claudiu iulie 25, 2017
 156. M iulie 28, 2017
  • Yamasha iulie 29, 2017
   • M august 2, 2017
    • Yamasha august 3, 2017
     • M august 3, 2017
     • Yamasha august 3, 2017
     • Ciprian Florea august 3, 2017
 157. Bogdan iulie 29, 2017
  • Yamasha iulie 31, 2017
   • Bogdan iulie 31, 2017
    • Yamasha august 1, 2017
 158. Ionut iulie 31, 2017
  • Yamasha august 1, 2017
   • Ionut august 2, 2017
 159. Marinescu Razvan august 2, 2017
  • Yamasha august 3, 2017
 160. Ciprian Florea august 3, 2017
  • Yamasha august 3, 2017
   • Ciprian Florea august 7, 2017
    • Yamasha august 8, 2017
     • Ciprian Florea august 8, 2017
     • Yamasha august 10, 2017
 161. Valentin august 7, 2017
  • Yamasha august 8, 2017
 162. Ovidiu august 19, 2017
  • Yamasha august 21, 2017
 163. Adicor august 22, 2017
  • Ovidiu august 24, 2017
 164. Marius august 24, 2017
  • Yamasha august 28, 2017
 165. Robert august 29, 2017
  • Yamasha august 30, 2017
   • Robert august 30, 2017
    • Yamasha august 30, 2017
     • Robert august 30, 2017
     • Yamasha august 30, 2017
     • Robert august 30, 2017
 166. Medoni septembrie 5, 2017
  • Yamasha septembrie 6, 2017
   • Medoni septembrie 6, 2017
    • Yamasha septembrie 6, 2017
     • Medoni septembrie 6, 2017
 167. Medoni septembrie 6, 2017
 168. Vlad Radulescu septembrie 8, 2017
  • Medoni septembrie 8, 2017
 169. Radu septembrie 12, 2017
  • Yamasha septembrie 12, 2017
 170. Viorel septembrie 12, 2017
  • Yamasha septembrie 12, 2017
   • Viorel septembrie 12, 2017
    • Yamasha septembrie 19, 2017
 171. MSD septembrie 16, 2017
  • Yamasha septembrie 19, 2017
 172. Adicor septembrie 18, 2017
  • Yamasha septembrie 19, 2017
   • adicor septembrie 19, 2017
 173. Florin septembrie 18, 2017
  • Yamasha septembrie 19, 2017
   • Florin septembrie 19, 2017
 174. Dana septembrie 20, 2017
 175. Emanuel septembrie 22, 2017
  • Yamasha septembrie 25, 2017
 176. Calin septembrie 28, 2017
  • Yamasha septembrie 28, 2017
 177. Tiberiu septembrie 30, 2017
  • Yamasha octombrie 2, 2017
 178. Mihaela octombrie 24, 2017
  • Yamasha octombrie 24, 2017
   • Mihaela octombrie 24, 2017
 179. Christian octombrie 24, 2017
  • Yamasha octombrie 24, 2017
   • Christian octombrie 25, 2017
    • Yamasha octombrie 31, 2017
 180. Robert23 noiembrie 1, 2017
 181. Adrian noiembrie 2, 2017
  • Yamasha noiembrie 12, 2017
 182. Laurentiu noiembrie 3, 2017
  • Yamasha noiembrie 12, 2017
   • Laurentiu noiembrie 12, 2017
 183. unroman noiembrie 7, 2017
  • Yamasha noiembrie 12, 2017
 184. Marin noiembrie 13, 2017
  • Yamasha noiembrie 16, 2017
  • Yamasha noiembrie 16, 2017
 185. George noiembrie 15, 2017
 186. nincov noiembrie 16, 2017
  • Yamasha noiembrie 16, 2017
 187. Florin noiembrie 16, 2017
  • Yamasha noiembrie 17, 2017
 188. Liviu noiembrie 16, 2017
  • Yamasha noiembrie 17, 2017
 189. Dana noiembrie 17, 2017
  • Yamasha noiembrie 17, 2017
 190. ram noiembrie 17, 2017
  • Yamasha noiembrie 17, 2017
   • ram noiembrie 17, 2017
 191. Adrian noiembrie 17, 2017
 192. ram noiembrie 17, 2017
  • Yamasha noiembrie 17, 2017
   • ram noiembrie 17, 2017
    • Yamasha noiembrie 17, 2017
 193. rusu cosmin noiembrie 19, 2017
  • Yamasha noiembrie 21, 2017
 194. Dan noiembrie 19, 2017
  • Yamasha noiembrie 21, 2017
  • Yamasha noiembrie 21, 2017
 195. Marcut Alexandru noiembrie 19, 2017
  • Yamasha noiembrie 21, 2017
 196. Marius noiembrie 20, 2017
  • Yamasha noiembrie 21, 2017
 197. Marcut Alexandru noiembrie 21, 2017
 198. CristianG noiembrie 24, 2017
  • Yamasha noiembrie 27, 2017
 199. elena noiembrie 25, 2017
  • Yamasha noiembrie 27, 2017
 200. Mihai noiembrie 27, 2017
  • Yamasha noiembrie 27, 2017
   • Mihai noiembrie 27, 2017
    • Yamasha decembrie 4, 2017
 201. bogdan noiembrie 28, 2017
  • Yamasha decembrie 4, 2017
 202. Emi noiembrie 28, 2017
  • Yamasha decembrie 4, 2017
 203. Mircea noiembrie 29, 2017
  • Yamasha decembrie 4, 2017
 204. Adi decembrie 3, 2017
  • Yamasha decembrie 4, 2017
   • Adi decembrie 4, 2017
 205. Mircea decembrie 4, 2017
 206. ioan decembrie 4, 2017
  • Yamasha decembrie 5, 2017
  • Yamasha decembrie 7, 2017
 207. bogdan decembrie 6, 2017
  • Yamasha decembrie 7, 2017
   • bogdan decembrie 8, 2017
    • bogdan decembrie 12, 2017
 208. Daniel decembrie 6, 2017
  • Yamasha decembrie 7, 2017
 209. Ionica decembrie 7, 2017
  • Yamasha decembrie 7, 2017
 210. Dacian decembrie 7, 2017
  • Yamasha decembrie 9, 2017
 211. Iulian decembrie 7, 2017
  • Yamasha decembrie 9, 2017
 212. Catalin decembrie 8, 2017
 213. Mihai decembrie 9, 2017
  • Yamasha decembrie 10, 2017
 214. Claudiu decembrie 10, 2017
  • Yamasha decembrie 10, 2017
  • CALIN_FDX decembrie 10, 2017
 215. Claudiu decembrie 10, 2017
  • CALIN_FDX decembrie 10, 2017
 216. Claudiu decembrie 11, 2017
 217. Robert decembrie 11, 2017
  • Yamasha decembrie 13, 2017
 218. bogdan decembrie 12, 2017
  • Yamasha decembrie 13, 2017
 219. Mircea decembrie 15, 2017
  • Yamasha decembrie 16, 2017
 220. bogdan decembrie 15, 2017
  • Yamasha decembrie 16, 2017
 221. Iulius decembrie 16, 2017
  • Yamasha decembrie 23, 2017
 222. Daniel decembrie 18, 2017
  • Yamasha decembrie 23, 2017
 223. ADRIAN BOGDAN decembrie 21, 2017
 224. Remus decembrie 28, 2017
 225. Valentin decembrie 28, 2017
 226. Albert decembrie 29, 2017
  • Yamasha decembrie 31, 2017
   • Albert decembrie 31, 2017
    • Claudiu ianuarie 2, 2018
     • Albert ianuarie 3, 2018
 227. Florin ianuarie 1, 2018
  • Albert ianuarie 1, 2018
  • ana ianuarie 3, 2018
   • Yamasha ianuarie 3, 2018
   • Florin ianuarie 3, 2018
    • Yamasha ianuarie 3, 2018
     • Florin ianuarie 3, 2018
     • Florin ianuarie 3, 2018
 228. Claudiu ianuarie 1, 2018
 229. Claudiu ianuarie 1, 2018
  • Yamasha ianuarie 3, 2018
   • Claudiu ianuarie 3, 2018
    • Yamasha ianuarie 3, 2018
     • Claudiu ianuarie 3, 2018
     • Claudiu ianuarie 3, 2018
     • Yamasha ianuarie 3, 2018
 230. Narcis ianuarie 3, 2018
  • ana ianuarie 3, 2018
 231. Claudiu ianuarie 3, 2018
  • Albert ianuarie 3, 2018
   • Yamasha ianuarie 3, 2018
    • Albert ianuarie 3, 2018
     • Claudiu ianuarie 3, 2018
     • Albert ianuarie 3, 2018
 232. Claudiu ianuarie 3, 2018
  • Albert ianuarie 3, 2018
 233. Claudiu ianuarie 4, 2018
 234. Sandu Dumitru ianuarie 4, 2018
  • Yamasha ianuarie 5, 2018
   • Sandu Dumitru ianuarie 5, 2018
 235. bogdan ianuarie 10, 2018
  • Yamasha ianuarie 16, 2018
 236. Stefan ianuarie 10, 2018
  • Yamasha ianuarie 16, 2018
 237. MArian ianuarie 14, 2018
  • Yamasha ianuarie 16, 2018
 238. Macavei ianuarie 16, 2018
  • Yamasha ianuarie 17, 2018
 239. Marius ianuarie 22, 2018
  • Yamasha ianuarie 25, 2018
   • Vaty ianuarie 30, 2018
   • Marius februarie 8, 2018
 240. Claudiu ianuarie 25, 2018
  • Yamasha ianuarie 26, 2018
   • Claudiu ianuarie 26, 2018
 241. Marius ianuarie 26, 2018
 242. Vaty ianuarie 29, 2018
 243. Andrei C ianuarie 30, 2018
  • Yamasha ianuarie 31, 2018
   • Andrei C ianuarie 31, 2018
 244. Cosmin ianuarie 31, 2018
  • Yamasha februarie 5, 2018
   • Cosmin februarie 12, 2018
    • Yamasha februarie 12, 2018
     • Cosmin februarie 12, 2018
 245. Mihai februarie 1, 2018
  • Yamasha februarie 5, 2018
 246. Kanedel februarie 2, 2018
  • Yamasha februarie 5, 2018
 247. vasile februarie 4, 2018
  • Yamasha februarie 5, 2018
 248. Orasanu Mihai februarie 4, 2018
  • Yamasha februarie 5, 2018
   • Orasanu Mihai februarie 5, 2018
 249. Marius februarie 8, 2018
  • Yamasha februarie 9, 2018
   • Marius februarie 9, 2018
 250. Nick februarie 9, 2018
 251. George Boiciuc februarie 11, 2018
  • Yamasha februarie 12, 2018
 252. Dana februarie 12, 2018
 253. Alin februarie 15, 2018
  • Yamasha februarie 19, 2018
 254. Ionut februarie 17, 2018
  • Yamasha februarie 19, 2018
 255. Florin februarie 18, 2018
  • Yamasha februarie 19, 2018
   • Florin februarie 19, 2018
    • Yamasha februarie 19, 2018
  • Yamasha februarie 20, 2018
 256. Clau februarie 25, 2018
 257. Claudia februarie 25, 2018
  • Yamasha februarie 26, 2018
 258. Ion ,Bals. februarie 26, 2018
  • Yamasha martie 3, 2018
 259. Marius februarie 28, 2018
  • Yamasha martie 3, 2018
   • Marius martie 3, 2018
 260. Claudia martie 1, 2018
  • Yamasha martie 3, 2018
 261. Mioara martie 2, 2018
  • Yamasha martie 19, 2018
 262. Ion martie 4, 2018
  • Yamasha martie 19, 2018
 263. Radu martie 5, 2018
  • Yamasha martie 19, 2018
 264. bogdan martie 9, 2018
 265. Radu martie 12, 2018
  • Yamasha martie 19, 2018
 266. Elena martie 18, 2018
 267. Claudia martie 19, 2018
  • Yamasha mai 21, 2018
 268. rusu cosmin martie 24, 2018
  • Yamasha mai 21, 2018
   • Rusu Cosmin mai 21, 2018
    • Yamasha mai 21, 2018
 269. Florin aprilie 4, 2018
 270. Mark74 aprilie 20, 2018
  • Yamasha mai 21, 2018
   • Mark74 iunie 20, 2018
 271. Blue @ Br aprilie 24, 2018
  • Yamasha mai 21, 2018
   • Blue @ Br mai 21, 2018
 272. Ana Maria mai 15, 2018
  • Yamasha mai 21, 2018
 273. David iunie 4, 2018
 274. Ionuț iunie 10, 2018
  • Yamasha iunie 13, 2018
 275. Bogdan B. iunie 17, 2018
  • Yamasha iunie 19, 2018
 276. Bogdan Nicolae iunie 18, 2018
  • Yamasha iunie 19, 2018
 277. MSE iunie 28, 2018
  • Yamasha iulie 1, 2018
 278. Mihai Popescu iulie 1, 2018
  • Yamasha iulie 1, 2018
 279. marian iulie 10, 2018
  • Yamasha iulie 14, 2018
 280. gabidanA iulie 12, 2018
  • Yamasha iulie 14, 2018
 281. Alex iulie 17, 2018
  • Yamasha iulie 24, 2018
 282. Eugen iulie 22, 2018
  • Yamasha iulie 24, 2018
 283. Vlad iulie 31, 2018
  • Yamasha septembrie 3, 2018
 284. Petrica Emil august 3, 2018
  • Yamasha septembrie 3, 2018
 285. Sorin august 16, 2018
  • Yamasha septembrie 3, 2018
 286. Adrian septembrie 1, 2018
  • Yamasha septembrie 3, 2018
  • Yamasha septembrie 20, 2018
 287. Calin septembrie 18, 2018
  • Yamasha septembrie 20, 2018
   • Calin septembrie 20, 2018
    • Yamasha septembrie 20, 2018
 288. Ioan septembrie 19, 2018
  • Yamasha septembrie 20, 2018
 289. Ioan septembrie 20, 2018
  • Yamasha octombrie 2, 2018
 290. Loredana septembrie 29, 2018
  • Yamasha octombrie 2, 2018
 291. Petru Man octombrie 1, 2018
  • Yamasha octombrie 2, 2018
 292. Calin octombrie 5, 2018
 293. FlorinM octombrie 10, 2018
 294. vlad octombrie 15, 2018
 295. c-tin octombrie 16, 2018
 296. Dany octombrie 21, 2018

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.