Cum aleg cel mai bun TV pentru acasă?

Alegerea unui televizor bun nu este deloc simplă. Că alegi să achiziționezi un televizor 4k, că te orientezi spre unul FULL HD, opțiunile sunt atât de diversificate încât este aproape imposibil să alegi singur, să poți să îți face o opinie clară despre televizorul așteptat de tine, despre cel mai bun televizor pe care să-l folosești în anii următori.

Trebuie să știm că dacă vrem un produs de calitate trebuie să investim în acesta. Nu putem să avem și calitate, dar și produse ieftine. Cu cât un televizor este mai ieftin, cu atât calitatea iese din discuție.

Trebuie să înțelegem că fiecare magazin, fiecare afacere trebuie să fie profitabilă, așa că un producător va dori să facă profit, un magazin va dori să facă profit pentru a putea fi plătiți angajații și ca economia să meargă. Este un circuit care trebuie să funcționeze.

Sigur, sunt conștient că nu toți avem bani de așa ceva.

La ce trebuie să fiu atent când îmi aleg televizorul?

casa de vis, automatizată, a oricărei persoane
cel mai bun televizor cu o casă de vis, automatizată, a oricărei persoane

Mai jos voi încerca să enumăr anumite lucruri pe care le consider importante în alegerea unui televizor.

 • panoul trebuie să fie de calitate – de minim 100Hz
 • funcțiile televizorului să fie cât mai rapide(dacă alegeți un SMART TV)
 • diagonala să fie optimă pentru distanța de privire
 • alegerea corectă a brandului
 • nu achiziționați un televizor HD Ready, ci FULL HD sau mai mare
 • interpretarea corectă a specificațiilor tehnice

Trebuie să vedeți dincolo de marketing, dincolo de cifre. Problema cea mai mare în alegerea unui televizor este ochiul. Fiecare persoană vede diferit. Eu văd într-un fel, colegul vede diferit, alt coleg poate percepe lumina caldă sau pe cea rece diferit. Toate acestea fac ca alegerea să fie tot mai dificilă.

De preferat ar fi ca televizorul să fie văzut înainte. Totuși pot apărea situații în care este bine ca acesta să fie testat pentru o perioadă mai lungă de timp. Faptul că magazinele online te lasă să testezi produsul 14 zile sau mai mult înseamnă foarte mult. Nu de alta, dar în showroom ai lumini puse acolo unde trebuie, ai distanță mare de privire, pe când în casa ta lucrurile stau diferit.
Iată mai jos câteva modele interesante, fără funcții smart, sub 2000 de lei.

Am selectat astăzi, 23 August 2019, cele mai bune prețuri pentru fiecare model în parte.

Televizoare non smart propuse de noi

PHILIPS 43PFT5503

 • seria 2018
 • FULL HD

Samsung 32N4002

 • seria 2018
 • HD Ready

LG 32LK500BPLA

 • seria 2018
 • FULL HD

Brandul

Variante sunt foarte multe. Avem branduri chinezești, avem televizoare care se fabrică în Japonia, dar și branduri locale. Am făcut o grămadă de recomandări persoanelor ce m-au întrebat și unii m-au acuzat că sunt fan Samsung, fan LG, fan Sony. Cred că puteam să port “în cârcă” 2 branduri pe zi. Și, totuși, eu încercam să prezint cel mai ieftin televizor în raport cu opțiunile pe care le dorea acea persoană.

Avem modele foarte bune de la branduri necunoscute, dar și modele scumpe de la branduri mai cunoscute. Trebuie doar să vedem dincolo de o marcă sau alta și să ne orientăm spre ceea ce avem nevoie.

Fiabilitatea unui brand poate fi irelevantă dacă avem probleme cu furnizorul de curent electric, dacă îl ținem în medii cu foarte mult praf, dacă îl transportăm de la rece la cald și-l folosim imediat, iar condensatorii o iau razna. Toți acești factori influențează durata de viață a unui televizor, de la orice brand.

Pe piața românească avem branduri precum:

 • Samsung
 • Toshiba
 • LG
 • Sharp
 • Sony
 • Utok
 • Panasonic
 • Philips

Sigur că mai găsim și alte branduri precum Daewoo, Finlux, Smart Tech, Star Light, Blaupunkt sau chiar Orion, dar pe multe dintre ele s-ar putea să le vedem cu aceleași componente, asamblate în Asia și branduite pe parcurs. Rămâne de discutat într-un articol nou, despre fiecare în parte.

Cât de mult contează 4k?

posturi-romanesti
diferența de pixeli între un 4k și cele mai comune posturi TV de la noi

Iată că suntem într-o perioadă în care 4k-ul devine foarte ieftin, foarte accesibil. Dar cât de bine îl percepe ochiul uman nu se întreabă nimeni. Există o lucrare foarte interesantă în care se discută despre cum percepe ochiul uman lucrurile. O puteți citi de aici.

Ce este 4k?

Rezoluția FULL HD înseamnă 1080p, adică 1920×1080 de pixeli pe orizontală și pe verticală. 4k înseamnă mai mulți pixeli, de 4 ori mai mulți adică 3840×2160 pixeli.

Ilustrează distanta corectă spre televizor
Ilustrează distanta corectă spre televizor

E foarte ok să fim în pas cu tehnologia, eu sunt fanul ei, îmi place să testez ce este nou, dar nu înseamnă că tot ce este nou este și cel mai bun. Nu înțelegeți că 4k-ul este prost, ci că este… nefolositor în multe cazuri.

Să simulăm câteva situații în care nu avem nevoie de 4k:

 • diagonala televizorului este de 40′, iar noi dorim 4k. Pe lângă faptul că nu există pe piață prea multe modele, nici nu putem distinge pixelii suficient de mine dacă nu stăm la o distanță corespunzătoare
 • dacă este 4k, nu înseamnă că panoul de iluminare este cel mai ok, nu înseamnă că este și calitativ. Există review-uri pertinente pentru fiecare serie în parte, oameni care se ocupă cu culorile, oameni din domeniu.
 • conținutul de la televizor este măcar 10% în format 4k. Știm foarte bine că noi abia ne chinuim să trecem pe HD. Dacă îmi amintesc bine posturile de televiziune de la noi au format SD, digital, chiar 4:3, nici măcar în format 16:9 așa cum sunt toate televizoarele de pe piață.
 • televizorul nu are o funcție de upscalare

Mai jos aveți un grafic prin care puteți să vedeți distanța corectă de vizionare a unui televizor. Sigur că există și calculatoare care fac acest lucru. Aveți aici o aplicație ce vă ajută să calculați exact ce distanță de privire trebuie să aveți pentru a reda toată informația corect. De exemplu, pentru 24′ avem nevoie în jur de 40 de cm și până la 1m distanță de vizionare.

distanta de vizualizare în funcție de rezoluție
distanta de vizualizare în funcție de rezoluție

Eu aș prefera un FULL HD dintr-o gamă mai bună, cu un contrast mai bun, cu o imagine mai clară, cu detalii mai bune, chiar și înainte de calibrare. Deși un televizor calibrat schimbă cu totul perspectiva unui televizor.

Oare ne îndreptăm spre 8k?

Eu sper să nu facem acest lucru pentru diagonale mici. Ar fi cel puțin ciudat. 8k pentru televizoarele mari s-a anunțat aici.

Avem nevoie sau nu de un smart TV?

Discuția este lungă și este contradictorie. Voi trebuie să stabiliți nevoile pe care le aveți. Dacă vă doriți așa ceva, veți face pe dracul în patru să vă luați unul cu aceste funcții.

Este comod să vină cineva în vizită la tine și să pui rapid un Youtube, să pui Netflix din telecomandă.

Totuși, veți vedea că nu toate telecomenzile sunt compatibile, că nu se tastează atât de ușor pe anumite tipuri de smart TV-uri. Iar dacă folosiți telecomanda… este ca și cum ați tasta cu mouse-ul.

Televizoarele SMART au sisteme de operare precum:

 • android(Philips, Sony și altele)
 • webOS(LG)
 • Tizen(Samsung)
 • Firefox OS (Panasonic)

Acestea au procesoare mai puternice sau mai puțin puternice. În momentul de față găsim televizoare cu procesoare dual core sau quad core. Unele sunt cu spații de stocare destul de mic. De exemplu, țin minte că erau câteva modele de la Panasonic care aveau 8 GB de memorie din care aproape 4 erau folosiți de sistemul de operare android.

Sigur că se pot adăuga stick-uri, se pot adăuga hard disk-uri și așa mai departe. Dar pentru aplicații este destul de puțin, după părerea mea. Generațiile viitoare sigur vor îmbunătăți și acest aspect.

Un mare plus al SMART TV-ului este funcția de WiFi. Nu știu voi, dar eu urăsc cablurile din zona televizorului. Nu aș suporta să ajungă încă un UTP pe lângă mine.

Sigur, toate modelele au și conector pentru rețea, dar nu îmi place să il folosesc deși viteza internetului crește considerabil pe Lan.
În tabelul de mai jos aveți modele ce au activată și funcțiile SMART.

Tipul telecomenzii

Testând multe modele, în paralel, mi-am dat seama că este o diferență destul de mare între acestea și între funcționalități. Mi s-a părut interesantă ideea celor de la Philips cu modelul lor cu touch, dar destul de greu utilizabilă. Mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu aceasta.

Idee bună au și Sony, mă refer la modelele ce au microfon pentru a folosi Google Assistant. E chiar intuitiv și rapid. Mai nou, toți folosesc așa ceva.

Cu LG și Panasonic sunt destul de obișnuit așa că nu mi se mai pare nimic wow. La Panasonic mi s-a părut destul de greu să tastez pe Youtube.

Sigur că are o tentă personală alegerea telecomenzii, așa că nu vă comunic care este cea mai bună telecomandă pentru TV. Fiecare trebuie să vadă aspectele pro și contra.

E interesant faptul că cele cu android pot fi controlate fără probleme de pe telefon. Folosesc cu succes atât pe Philips, cât și pe Sony aceste opțiuni.

Televizoare LED recomandate

Samsung 55Q60RA
 • seria 2019
 • tehnologia QLED
Sony 55XG8096
 • seria 2019
 • tehnologia LED
LG 55SJ850V
 • seria 2017
 • tehnologia LED

Televizoare OLED ce merită atenția voastră

Sony 55AF8
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
Panasonic TX-55FZ950
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
LG B8
 • seria 2018
 • tehnologia OLED
Playstation, Xbox ce punem lângă ele?
joystick pentru a te juca pe televizor
joystick pentru a te juca pe televizor

Observ din ce în ce mai multe cereri pentru acestea. Având în vedere că devin din ce în ce mai populare lucrurile stau foarte bine.

Trebuie să ne orientăm spre un televizor care are input lag cât mai mic.

Input Lag la TV, ce este?

Este timpul pe care îl pierzi de la momentul apăsării unei taste pe joystick și reacția televizorului. Sigur că sunt destul de multe lucruri care intervin în acest proces de testare. Mă refer la omul care testează și reacția acestuia, la cablurile de conectare, dacă este vorba de HDMI 1.4 sau dacă este vorba de HDMI 2.0. Un articol complex despre input lag găsiți aici, alături de câteva teste.

În filmulețul de mai jos aveți câteva setări în cazul în care doriți să vă jucați pe televizor.

Ca să vă faceți o idee despre televizoarele care merită să fie achiziționate și pentru gaming situația stă cam așa:

valoarerating
0 – 20 msexcelent
21 – 41 msfoarte bun
42 – 62 msok
peste 63 msnerecomandat

Având în vedere că am dus discuția spre 4k, de fiecare dată, în acest articol, este dificil să avem hardware competitiv pentru această rezoluție, iar jocurile încep să apară timid. Așadar avem 2 mari probleme pentru 4k:

 • jocuri foarte puține
 • plăci video care nu pot susține cu brio această rezoluție

Avem o multitudine de caracteristici. Unele sunt chestiuni de marketing, alte funcții sunt foarte utile în alegerea televizorului. Trebuie să învățăm să interpretăm anumite specificații, pe lângă acestea, trebuie să ne gândim la rece: un televizor poate fi văzut diferit de 2 persoane. Unii percep culorile într-un fel, alții percep culorile total diferit. Asta este unul dintre motivele pentru care televizoarele nu se calibrează din fabrică.

Televizoare curbate

Au apărut recent pe piață. E un pic de marketing la mijloc, tocmai de aceea nu vreau să insist foarte mult pe această tehnologie. Mai jos aveți unghiurile de vizualizare pentru cei care vizionează la un televizor curbat. Unele persoane din cameră vor fi invidiate de persoanele care sunt în pozițiile optime ale televizoarelor curbate.

După ce am privit câteva astfel de modele nu mi-au făcut o impresie wow. Este contrastul un pic mai ok, dar nu mă dă pe spate, nu m-ar face să-l achiziționez în secunda 2. Unii spun că ideea a pornit de la marketerii care doreau ca imaginea să fie mai captivantă. Nu știu dacă este atât de captivantă pentru cei care stau în lateral.

unghiurile de vizuale optime ale televizoarelor curbate
unghiurile de vizuale optime ale televizoarelor curbate
Televizoare OLED

La finalul lui 2015 au început să apară tot mai multe televizoare cu tehnologia OLED. Până acum nu prea puteai să te apropii de acestea. Totuși mai sunt și excepții ca aceasta.

Beneficiile tehnologiei OLED sunt destule. Este de notat faptul că imaginea este mult mai bună față de LCD. Lucrul ăsta se întâmplă datorită faptului că se emite lumina direct, iar unghiurile de vizualizare sunt mai bune. La fel și contrastul și culorile sunt mai luminoase.

Dezavantajul major este costul de producție. Sunt mult mai greu de produs, iar prețul acestora este mai ridicat. Din păcate, mai mult ca sigur, se vor lansa tehnologii de calitate îndoielnică, bazate pe OLED.

Televizoare cu funcții 3d sau nu?

Am descoperit și eu această funcție. Este foarte ok, dar lipsește comoditatea. Eu fiind un om care stă foarte mult în preajma luminii, în preajma monitoarelor, mi-e foarte greu să mă obișnuiesc cu 3d-ul. Este realist, este ok, dar ochii obosiți obosesc și mai tare. Sper că înțelegeți jocul de cuvinte.

Pe de altă parte, bate în ceafă tehnologia VR. Realitatea virtuală începe să fie din ce în ce mai comună, începe să se producă destul de mult conținut, ceea ce… cu greu se întâmpla cu 3d-ul. Practic, asta a fost una dintre greșelile celor care au lansat 3d. Prea puțin conținut.

Personal nu dau credit atât de mult nici VR-ului, deși cred că vor câștiga destul de mulți fani. Mă gândesc la cei care au ochelari, cei care sunt sensibili la schimbările de lumină, de “realitate”.

Momentan, tehnologia de mai sus a apus. E posibil să o vedem sub forma unei holograme. Până atunci mai avem de așteptat un pic.

Aveți grijă la funcțiile următoare:

 • rezoluție
 • contrast
 • procesor video
 • rata de refresh (refresh dinamic)
 • conectivitate
 • HDR, în cazul în care vă orientați spre un ultraHD
Conectorul HDMI

Conectorul HDMI este un standard de transfer al informației. Digital. Dacă sunteți interesați de ceva cifre la HDMI 1.3 aveți 10 Gbps rata de transfer, pe când la 2.0 aveți 18 Gbps pentru ca tehnologia Ultra HD avea nevoie de 60 Hz. Toate cifrele le aveți aici, pe wikipedia.

Încercați să nu fiți zgârciți și să alegeți cel mai ieftin cablu HDMI, dar nici cel mai scump nu o să vă umple de aur. Nici mărimea nu contează. Dacă îl luați de 2 metri sau de 5 metri, chiar nu este afectată performanța.

Sunt convins că mai sunt multe lucruri de discutat pe baza televizoarelor, pe baza viitoarelor achiziții, tocmai de aceea vă invit să discutăm în rubrica de comentarii. Eu și colegii mei vom încerca să vă răspundem cât mai la obiect.

Conector WiFi

Contează destul de puțin. În general, folosește cel mai nou standard de pe piață. Totuși, este în strânsă legătură cu router-ul de acasă. Puteți să lecturați aici câteva idei despre alegerea router-ului.

În general, dacă vreți ca imaginea să fie de cea mai bună calitate, ar trebui să folosiți portul LAN pentru a avea internet la televizor. Pe WiFi încă mai este de muncă. Ar fi interesant să avem dual band și pe modulele de la televizoare.

Tehnologia display-ului. Ce tip de panou să aleg?

De-a lungul timpului au fost mai multe tehnologii. Emblematică a fost plasma. Aceasta a avut detalii foarte bune pentru subiecții în mișcare, un contrast bun, dar și unghiuri foarte bune de vizualizare. Totuși, acestea se “consumau” și trebuia intervenit la ele la o perioadă de timp.

Apoi au urmat display-uri LCD. Acestea au fost o evoluție față de plasme. Nu mai trebuia realizată mantentanță, culorile nu erau chiar atât de ok, dar consumul a fost îmbunătățit și la vremea aceea chiar era o evoluție. Acum sunt de domeniul trecutului.

În zilele noastre, lupta se dă pentru LED-uri. Acestea sunt o îmbunătățire a LCD-ului, iar datorită diodelor LED ce lucrează la tensiuni mai mici au inceput să fie mult mai eficiente. Nu sunt perfecte, iar unii consideră IPS-ul mai ok decât LED-ul.

În anumite privințe IPS-urile sunt mai ok, dar nu sunt cele mai bune. Probabil că avansul tehnologic va fi atunci când se va pune la punct tehnologia OLED. Momentan, se duce o bătălie între marii producători de display-uri. Oricum, prețul nu justifică achiziția unui OLED.

TehnologieAvantajeDezavantaje
LCDIeftine, ofera un bun raport dimensiune / pret.Tehnologie este invechita, contrast este scăzut.
LEDîmbunătățire a LCD-ului din punctul de vedere al iluminăriiUnghi de vizibilitate redus și poate fi prezent „blacklight bleeding”.
IPSConsum mai ridicat față de LCD sau AMOLED, durata de viata mare, contrast îmbunătățit, unghiuri de vizibilitate foarte bune.Dacă nu este calibrat corespunzător poate prezenta efect de halou în jurul obiecte luminoase pe fond întunecat.
PlasmaCel mai bun detaliu pentru imaginile in miscare, contrast forte bun, pret redus pentru dimensiuni foarte mari, unghi mare de vizionare, negru intens si uniform pe toata suprafata ecranului.Consumă foarte multă energie electrică și produc o căldură foarte mare
OLEDEste o tehnologie nouă, scumpă, ce ar trebui să intre în producție masivă în anii următori. Un articol complet aveți aici.Este mult prea devreme să amintim dezavantajele. Poate cel mai mare este, momentan, prețul.

Calibrare

În România nu am fost educați să calibrăm televizorul. Noi încă facem rate la BMW și îl punem pe gaz că nu reușim să îl întreținem. Așa se întâmplă și cu televizoarele. Investim 7-8000 de lei într-un televizor, dar când vine vorba despre calibrare, când vine vorba despre faptul că trebuie să obținem cele mai bune culori pentru televizoarele noastre, nu investim timp sau bani într-un astfel de serviciu.

Pentru că înțeleg foarte bine fenomenul calibrării am realizat un articol separat, în care să prezentăm informații despre calibrarea televizoarelor. Orice altă întrebare legată de calibrare vă rog să o adăugați în articolul de pe link-ul acesta.

În felul ăsta, cei care lucrează în domeniu vă vor răspunde pertinent la întrebările dumneavoastră.

Pe scurt, lumina din casa dvs este diferită, televizoarele sunt setate pentru a fi bine iluminate în showroom. Când ajungeți acasă aveți lumină diferită. De multe ori este combinată cea rece, cu cea caldă, un calibrator va seta așa cum trebuie televizorul dvs.

Se pune în discuție, în ultima vreme, calibrarea înainte de a ajunge acasă, în showroom. E o prostie foarte mare, o alegere de marketing, ce încearcă să vă ia fața cu servicii proaste.

Nu sunt calibrator de meserie, nu îmi fură nimeni pâinea de la gură, dar știu ce înseamnă o calibrare profesională. Aceasta se face în 4,5 ore, după ce s-au testat temeinic toate capabilitățile televizorului. Se fac cu echipament profesional, nu cu calibratoare de 1000 de lei.

Ce distribuitor de cablu avem? Cel mai potrivit televizor?

Nu cred că există distribuitorul perfect. Din punctul de vedere al imaginii, eu cred că cei de la UPC sunt cei mai ok. Din punctul de vedere al ofertei, cei de la DIGI sunt ok. Fiecare alege calitatea sau prețul.

Îmi place la DIGI faptul că au canalele HD la “liber”. Puteți să prindeți foarte multe programe chiar și cu pachetul analogic. Eu unul, la modelul meu de TV de la LG, este suficient să scanez pe Germania și îmi decodează programele românești. Toate acestea pentru că televizorul are DVB-C inclus.

Dar nu este o regulă, nu există un televizor mai bun pentru Telekom sau pentru DIGI sau UPC. La fel, dacă aveți box-uri de la ei trebuie să le ajusteze în funcție de nevoile voastre. Să aibe conectorii pe care îi doriți, de care aveți nevoie.

Televizor cu sunet bun

În mod normal, televizoarele au calculat foarte bine numărul de W pe care îi scoate. De cele mai multe ori avem 2 x 5W sau 2 x 10W. Înțeleg că foarte multe persoane vor să aibă și cel mai bun sunet pentru TV, dar uită că există și home cinema-uri.

Cei care doresc o calitate a sunetului mult mai bună trebuie să se orienteze spre un sistem de sunet auxiliar. Nu putem avea pretenții la bass puternic, la înalte, medii și așa mai departe pe cel mai ieftin televizor de pe piață. Nu va fi niciodată așa ceva.

Pentru o imagine mai bună vă recomand să nu vă conectați cu SCART. Mai multe despre subiect găsiți aici.

Plecăm de la premisa că nu putem să vă aducem în față toate modelele pe care le considerăm noi bune, de top.

Așadar, secțiunea de comentarii vă aparține pentru orice întrebare legată de domeniul televizoarelor. Nu știu dacă ne pricepem la toate, dar încercăm să deslușim problema pe cât se poate.

Cel mai bun TV

Branduri principale
 • Sony
 • LG
 • Samsung
 • Philips
 • Panasonic
Branduri low cost
 • Blaupunkt
 • Utok
 • Star Light
 • Vonino
 • Allview

Am încercat să realizez unul dintre cele mai interesante ghiduri pentru a vă îndruma în alegerea corectă a televizoarelor. De asemenea, vă invit să discutăm în comentarii pe baza acestor lucruri

841 Comments

 1. Lili June 30, 2016
  • Yamasha July 4, 2016
 2. Luci July 10, 2016
  • Yamasha July 15, 2016
 3. Popescu alin July 28, 2016
  • Yamasha July 28, 2016
   • florin January 12, 2017
 4. Popescu alin July 28, 2016
  • Yamasha July 29, 2016
 5. Popescu alin July 30, 2016
 6. Madalin August 15, 2016
  • Yamasha August 23, 2016
   • Madalin August 23, 2016
    • Yamasha August 24, 2016
 7. dalibor August 24, 2016
  • Yamasha August 24, 2016
   • dalibor August 24, 2016
    • Yamasha August 24, 2016
     • dalibor August 25, 2016
 8. Vlad August 25, 2016
  • Yamasha August 26, 2016
 9. Vlad August 26, 2016
 10. Pătru September 4, 2016
  • Yamasha September 6, 2016
 11. T September 15, 2016
  • Calin_fdx September 16, 2016
  • Virgil February 3, 2018
 12. Ionut September 20, 2016
  • Yamasha September 20, 2016
 13. Ionut September 20, 2016
  • Yamasha September 20, 2016
 14. Ionut September 20, 2016
  • Yamasha September 20, 2016
 15. MASI September 24, 2016
  • Yamasha September 24, 2016
 16. Adrian73 September 26, 2016
  • Yamasha September 29, 2016
 17. viorica radu October 6, 2016
  • Yamasha October 6, 2016
 18. Oklu October 7, 2016
  • Yamasha October 7, 2016
 19. Oklu October 7, 2016
 20. ovijuu October 9, 2016
  • Yamasha October 13, 2016
 21. Calin_fdx October 13, 2016
 22. Ovidiu October 15, 2016
  • Yamasha October 19, 2016
   • Ovidiu October 21, 2016
 23. vitalii October 15, 2016
  • Yamasha October 19, 2016
 24. ovidiu October 19, 2016
  • Yamasha October 19, 2016
   • ovidiu October 20, 2016
 25. GDX24 October 21, 2016
  • Yamasha October 24, 2016
   • GDX24 October 24, 2016
 26. dalibor October 22, 2016
  • Yamasha October 24, 2016
 27. Emil October 23, 2016
  • Yamasha October 24, 2016
   • Emil November 6, 2016
 28. adrian November 3, 2016
  • Yamasha November 6, 2016
   • adrian November 6, 2016
    • Yamasha November 6, 2016
 29. cristian November 7, 2016
  • Calin_fdx November 11, 2016
   • cristian November 11, 2016
    • Yamasha November 17, 2016
 30. Viorel November 10, 2016
  • Yamasha November 17, 2016
   • Viorel November 17, 2016
    • Yamasha November 17, 2016
     • Viorel November 19, 2016
 31. adi29 November 11, 2016
  • Yamasha November 17, 2016
 32. dalibor November 11, 2016
  • Yamasha November 17, 2016
 33. Ducu November 18, 2016
  • Yamasha November 18, 2016
   • Ducu November 18, 2016
    • Yamasha November 18, 2016
     • Ducu November 18, 2016
 34. Vlad November 18, 2016
  • Yamasha November 19, 2016
   • Vlad November 19, 2016
 35. Ionut November 18, 2016
  • Yamasha November 19, 2016
   • Ionut November 27, 2016
 36. GETA November 19, 2016
  • Yamasha November 19, 2016
 37. Marian vasile November 19, 2016
  • Yamasha November 21, 2016
   • Marian vasile November 21, 2016
 38. Cristi November 19, 2016
  • Calin_fdx November 22, 2016
   • Cristi November 23, 2016
    • Calin_fdx November 23, 2016
   • Cristi November 23, 2016
    • Cristi November 23, 2016
 39. PetreVicentiu November 20, 2016
  • PetreVicentiu November 20, 2016
  • Yamasha November 21, 2016
   • Petre Vicentiu November 21, 2016
 40. Cristi November 20, 2016
  • Yamasha November 20, 2016
   • cristi November 20, 2016
 41. Gabriel November 20, 2016
  • Yamasha November 21, 2016
   • Gabriel November 21, 2016
    • Yamasha November 22, 2016
 42. George November 20, 2016
  • Yamasha November 21, 2016
 43. Alin November 21, 2016
 44. Coffee November 21, 2016
  • Yamasha November 26, 2016
 45. catalin November 23, 2016
  • Yamasha November 26, 2016
 46. Marian vasile November 23, 2016
  • Yamasha November 30, 2016
 47. elena November 24, 2016
  • Yamasha November 30, 2016
 48. Dorin November 25, 2016
  • Yamasha November 30, 2016
 49. ADRIANA November 27, 2016
  • Yamasha November 30, 2016
   • Adriana November 30, 2016
 50. Florin Alin November 28, 2016
  • Yamasha November 30, 2016
 51. Cristian Alexandru December 3, 2016
  • Yamasha December 5, 2016
 52. ionyca December 3, 2016
  • Yamasha December 5, 2016
 53. octavian stauber December 8, 2016
  • Yamasha December 12, 2016
   • Andrei Rosca December 12, 2016
 54. Tania December 12, 2016
 55. Andrei Rosca December 12, 2016
  • Yamasha December 14, 2016
 56. Daniela December 14, 2016
  • Yamasha December 15, 2016
 57. Catalin December 15, 2016
  • Yamasha December 15, 2016
 58. Marco December 20, 2016
  • Yamasha December 20, 2016
 59. Marco December 20, 2016
  • Yamasha December 23, 2016
 60. Octavian December 25, 2016
  • Yamasha December 26, 2016
   • Octavian December 26, 2016
    • Yamasha December 27, 2016
 61. Marius December 25, 2016
  • Yamasha December 26, 2016
   • Marius December 26, 2016
 62. Marco December 27, 2016
  • Yamasha December 27, 2016
 63. Vali December 28, 2016
  • Yamasha December 30, 2016
 64. Dan December 31, 2016
  • Yamasha December 31, 2016
 65. Dan December 31, 2016
  • Yamasha December 31, 2016
   • Dan January 2, 2017
 66. Marius January 2, 2017
  • Yamasha January 2, 2017
 67. Catalin January 2, 2017
  • Yamasha January 3, 2017
 68. Lore January 4, 2017
  • Yamasha January 4, 2017
 69. MariusM January 6, 2017
  • Yamasha January 12, 2017
 70. Marian January 7, 2017
  • Yamasha January 12, 2017
   • Iulian January 21, 2017
    • Yamasha January 22, 2017
 71. Ovidiu January 10, 2017
  • Calin_fdx January 11, 2017
 72. Adrian January 12, 2017
 73. florin January 12, 2017
  • Yamasha January 16, 2017
 74. DD January 13, 2017
 75. Iordache Claudiu January 15, 2017
 76. mirela January 16, 2017
  • Calin_fdx January 16, 2017
   • mirela January 16, 2017
    • Yamasha January 16, 2017
 77. vitalii January 16, 2017
  • Yamasha January 16, 2017
  • Calin_fdx January 17, 2017
 78. ANA MARIA OPRIT January 17, 2017
  • Yamasha January 20, 2017
 79. Anonim January 22, 2017
  • Yamasha January 30, 2017
 80. Bogdan January 22, 2017
  • Yamasha January 30, 2017
 81. Nic January 25, 2017
  • Yamasha January 30, 2017
 82. Silviu Huma January 26, 2017
  • Yamasha January 30, 2017
 83. Cosmin T January 31, 2017
  • Yamasha February 4, 2017
   • Cosmin T February 4, 2017
 84. Constantin February 1, 2017
  • Yamasha February 4, 2017
 85. George M. February 2, 2017
  • Yamasha February 4, 2017
 86. Constantin February 2, 2017
  • Yamasha February 4, 2017
 87. Stefan February 3, 2017
  • Yamasha February 4, 2017
 88. georgian February 6, 2017
  • Yamasha February 7, 2017
   • georgian February 7, 2017
 89. Constantin February 7, 2017
 90. dragos February 8, 2017
  • Yamasha February 16, 2017
 91. Florin February 8, 2017
  • Yamasha February 16, 2017
 92. Misu February 12, 2017
  • Yamasha February 16, 2017
   • Misu February 17, 2017
 93. Lucian February 16, 2017
  • calin_fdx February 17, 2017
 94. George February 16, 2017
  • Yamasha February 16, 2017
   • George February 17, 2017
    • Yamasha February 19, 2017
 95. Dana February 16, 2017
  • Yamasha February 17, 2017
 96. Dima February 17, 2017
  • Yamasha February 19, 2017
 97. Valentin Adrian February 18, 2017
  • Yamasha February 19, 2017
 98. Victor February 19, 2017
  • Yamasha February 19, 2017
   • Victor February 20, 2017
 99. vitalii February 19, 2017
  • Yamasha February 19, 2017
 100. Gabriel February 20, 2017
  • Yamasha February 21, 2017
   • Gabriel February 21, 2017
    • Valentin Adrian February 21, 2017
 101. Andrei Din February 21, 2017
  • Yamasha February 21, 2017
   • Andrei Din February 21, 2017
  • calin_fdx February 21, 2017
   • Andrei Din February 22, 2017
 102. dragos February 23, 2017
  • vitalii February 23, 2017
 103. Eugen February 24, 2017
  • calin_fdx February 24, 2017
   • Eugen February 24, 2017
    • calin_fdx February 25, 2017
     • Eugen March 5, 2017
 104. Daniels February 26, 2017
 105. Daniels February 27, 2017
 106. Cosmin Tataru. February 28, 2017
 107. Gigelo March 5, 2017
 108. Ovidiu March 9, 2017
  • Calin_fdx March 9, 2017
 109. dragos March 12, 2017
  • Yamasha March 14, 2017
 110. Iulia March 12, 2017
  • Yamasha March 14, 2017
   • Iulia March 15, 2017
 111. Iulius March 12, 2017
  • Yamasha March 14, 2017
  • calin_fdx March 14, 2017
 112. Gabi March 13, 2017
 113. Dima March 15, 2017
 114. Fishhunter March 21, 2017
 115. Alex March 23, 2017
 116. Roberto March 25, 2017
  • Yamasha March 31, 2017
 117. J.E. March 31, 2017
  • Yamasha March 31, 2017
 118. Atodiresei April 2, 2017
  • Yamasha April 5, 2017
 119. Mihai April 3, 2017
  • Yamasha April 5, 2017
 120. Marius April 14, 2017
  • Yamasha April 24, 2017
 121. Sergiu April 20, 2017
  • Yamasha April 24, 2017
 122. Marcel April 21, 2017
  • Yamasha April 24, 2017
   • Marcel April 24, 2017
    • Yamasha April 26, 2017
 123. claudiu April 21, 2017
  • Yamasha April 24, 2017
 124. Bebe April 23, 2017
  • Yamasha April 24, 2017
 125. ciprian April 24, 2017
  • Yamasha April 26, 2017
 126. Ana April 25, 2017
  • Yamasha April 26, 2017
 127. marian April 27, 2017
  • Yamasha April 27, 2017
 128. marian April 28, 2017
 129. Florian April 30, 2017
  • Yamasha May 4, 2017
   • Florian May 8, 2017
 130. alin alin May 4, 2017
  • Yamasha May 4, 2017
 131. alex May 6, 2017
  • Yamasha May 7, 2017
   • alex May 8, 2017
    • Yamasha May 9, 2017
  • Cristi B May 14, 2017
 132. Cristi May 9, 2017
  • Yamasha May 9, 2017
   • Cristi May 9, 2017
    • Yamasha May 9, 2017
 133. gavril nicu May 9, 2017
  • Yamasha May 9, 2017
   • gavril nicu May 11, 2017
    • Yamasha May 11, 2017
 134. Radulescu Mircea May 9, 2017
  • Yamasha May 11, 2017
 135. Radulescu Mircea May 12, 2017
 136. Florin-Iulian Hrib May 12, 2017
  • Yamasha May 14, 2017
   • Florin-Iulian Hrib May 14, 2017
 137. Misu May 14, 2017
  • Yamasha May 15, 2017
  • CALIN_FDX November 17, 2017
 138. Anastasia May 23, 2017
  • Yamasha May 23, 2017
 139. Catalin May 23, 2017
  • Yamasha May 24, 2017
 140. Dan May 25, 2017
  • Yamasha May 25, 2017
  • Dima May 26, 2017
 141. Nicu G. May 27, 2017
  • Yamasha June 2, 2017
   • Nicu G. June 2, 2017
 142. Expert MS May 30, 2017
  • Robert February 13, 2018
 143. Flyo June 2, 2017
  • Yamasha June 2, 2017
 144. Flyo June 2, 2017
  • Yamasha June 2, 2017
 145. Flyo June 2, 2017
 146. Sorin Burlacu June 6, 2017
  • Yamasha June 6, 2017
   • Sorin Burlacu June 7, 2017
 147. Gelu Ion June 14, 2017
  • Yamasha June 21, 2017
 148. Codrea Radu July 6, 2017
  • Yamasha July 6, 2017
 149. alex July 7, 2017
 150. Rares July 7, 2017
  • Yamasha July 10, 2017
   • Rares July 10, 2017
 151. Radu Mihaiu July 10, 2017
  • Yamasha July 11, 2017
   • Radu Mihaiu July 11, 2017
    • Yamasha July 12, 2017
 152. Constantin July 14, 2017
  • Yamasha July 15, 2017
   • Constantin July 17, 2017
 153. Marius July 17, 2017
  • Yamasha July 18, 2017
 154. Marius July 18, 2017
  • Yamasha July 19, 2017
 155. Gratiela Dobrila July 18, 2017
  • Yamasha July 19, 2017
   • Gratiela Dobrila July 19, 2017
    • Yamasha July 24, 2017
 156. Bala Gabriel Claudiu July 20, 2017
  • Yamasha July 24, 2017
 157. Bala Gabriel Claudiu July 25, 2017
 158. M July 28, 2017
  • Yamasha July 29, 2017
   • M August 2, 2017
    • Yamasha August 3, 2017
     • M August 3, 2017
     • Yamasha August 3, 2017
     • Ciprian Florea August 3, 2017
 159. Bogdan July 29, 2017
  • Yamasha July 31, 2017
   • Bogdan July 31, 2017
    • Yamasha August 1, 2017
 160. Ionut July 31, 2017
  • Yamasha August 1, 2017
   • Ionut August 2, 2017
 161. Marinescu Razvan August 2, 2017
  • Yamasha August 3, 2017
 162. Ciprian Florea August 3, 2017
  • Yamasha August 3, 2017
   • Ciprian Florea August 7, 2017
    • Yamasha August 8, 2017
     • Ciprian Florea August 8, 2017
     • Yamasha August 10, 2017
 163. Valentin August 7, 2017
  • Yamasha August 8, 2017
 164. Ovidiu August 19, 2017
  • Yamasha August 21, 2017
 165. Adicor August 22, 2017
  • Ovidiu August 24, 2017
 166. Marius August 24, 2017
  • Yamasha August 28, 2017
 167. Robert August 29, 2017
  • Yamasha August 30, 2017
   • Robert August 30, 2017
    • Yamasha August 30, 2017
     • Robert August 30, 2017
     • Yamasha August 30, 2017
     • Robert August 30, 2017
 168. Medoni September 5, 2017
  • Yamasha September 6, 2017
   • Medoni September 6, 2017
    • Yamasha September 6, 2017
     • Medoni September 6, 2017
 169. Medoni September 6, 2017
 170. Vlad Radulescu September 8, 2017
  • Medoni September 8, 2017
 171. Radu September 12, 2017
  • Yamasha September 12, 2017
 172. Viorel September 12, 2017
  • Yamasha September 12, 2017
   • Viorel September 12, 2017
    • Yamasha September 19, 2017
 173. MSD September 16, 2017
  • Yamasha September 19, 2017
 174. Adicor September 18, 2017
  • Yamasha September 19, 2017
   • adicor September 19, 2017
 175. Florin September 18, 2017
  • Yamasha September 19, 2017
   • Florin September 19, 2017
 176. Dana September 20, 2017
 177. Emanuel September 22, 2017
  • Yamasha September 25, 2017
 178. Calin September 28, 2017
  • Yamasha September 28, 2017
 179. Tiberiu September 30, 2017
  • Yamasha October 2, 2017
 180. Mihaela October 24, 2017
  • Yamasha October 24, 2017
   • Mihaela October 24, 2017
 181. Christian October 24, 2017
  • Yamasha October 24, 2017
   • Christian October 25, 2017
    • Yamasha October 31, 2017
 182. Robert23 November 1, 2017
  • Yamasha November 12, 2017
   • Robert23 November 13, 2017
 183. Adrian November 2, 2017
  • Yamasha November 12, 2017
 184. Laurentiu November 3, 2017
  • Yamasha November 12, 2017
   • Laurentiu November 12, 2017
 185. unroman November 7, 2017
  • Yamasha November 12, 2017
 186. Marin November 13, 2017
  • Yamasha November 16, 2017
 187. Ionut November 13, 2017
  • Yamasha November 16, 2017
 188. George November 15, 2017
 189. nincov November 16, 2017
  • Yamasha November 16, 2017
 190. Florin November 16, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
 191. Liviu November 16, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
 192. Dana November 17, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
 193. ram November 17, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
   • ram November 17, 2017
 194. Adrian November 17, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
   • Adrian November 17, 2017
    • Yamasha November 17, 2017
 195. ram November 17, 2017
  • Yamasha November 17, 2017
   • ram November 17, 2017
    • Yamasha November 17, 2017
 196. rusu cosmin November 19, 2017
  • Yamasha November 21, 2017
 197. Dan November 19, 2017
  • Yamasha November 21, 2017
  • Yamasha November 21, 2017
 198. Marcut Alexandru November 19, 2017
  • Yamasha November 21, 2017
 199. Marius November 20, 2017
  • Yamasha November 21, 2017
 200. Marcut Alexandru November 21, 2017
 201. CristianG November 24, 2017
  • Yamasha November 27, 2017
 202. elena November 25, 2017
  • Yamasha November 27, 2017
 203. Mihai November 27, 2017
  • Yamasha November 27, 2017
   • Mihai November 27, 2017
    • Yamasha December 4, 2017
 204. bogdan November 28, 2017
  • Yamasha December 4, 2017
 205. Emi November 28, 2017
  • Yamasha December 4, 2017
 206. Mircea November 29, 2017
  • Yamasha December 4, 2017
 207. Adi December 3, 2017
  • Yamasha December 4, 2017
   • Adi December 4, 2017
 208. Mircea December 4, 2017
 209. ioan December 4, 2017
  • Yamasha December 5, 2017
 210. Lucian December 5, 2017
  • Yamasha December 7, 2017
 211. bogdan December 6, 2017
  • Yamasha December 7, 2017
   • bogdan December 8, 2017
    • bogdan December 12, 2017
 212. Daniel December 6, 2017
  • Yamasha December 7, 2017
 213. Ionica December 7, 2017
  • Yamasha December 7, 2017
 214. Dacian December 7, 2017
  • Yamasha December 9, 2017
 215. Iulian December 7, 2017
  • Yamasha December 9, 2017
 216. Catalin December 8, 2017
 217. Mihai December 9, 2017
  • Yamasha December 10, 2017
 218. Claudiu December 10, 2017
  • Yamasha December 10, 2017
  • CALIN_FDX December 10, 2017
 219. Claudiu December 10, 2017
  • CALIN_FDX December 10, 2017
 220. Claudiu December 11, 2017
 221. Robert December 11, 2017
  • Yamasha December 13, 2017
 222. bogdan December 12, 2017
  • Yamasha December 13, 2017
 223. Mircea December 15, 2017
  • Yamasha December 16, 2017
 224. bogdan December 15, 2017
  • Yamasha December 16, 2017
 225. Iulius December 16, 2017
  • Yamasha December 23, 2017
 226. Daniel December 18, 2017
  • Yamasha December 23, 2017
 227. ADRIAN BOGDAN December 21, 2017
  • Yamasha December 23, 2017
   • ADRIAN BOGDAN December 28, 2017
 228. Remus December 28, 2017
 229. Valentin December 28, 2017
 230. Albert December 29, 2017
  • Yamasha December 31, 2017
   • Albert December 31, 2017
    • Claudiu January 2, 2018
     • Albert January 3, 2018
 231. Florin January 1, 2018
  • Albert January 1, 2018
  • ana January 3, 2018
   • Yamasha January 3, 2018
   • Florin January 3, 2018
    • Yamasha January 3, 2018
     • Florin January 3, 2018
     • Florin January 3, 2018
 232. Claudiu January 1, 2018
 233. Claudiu January 1, 2018
  • Yamasha January 3, 2018
   • Claudiu January 3, 2018
    • Yamasha January 3, 2018
     • Claudiu January 3, 2018
     • Claudiu January 3, 2018
     • Yamasha January 3, 2018
 234. Narcis January 3, 2018
  • ana January 3, 2018
 235. Claudiu January 3, 2018
  • Albert January 3, 2018
   • Yamasha January 3, 2018
    • Albert January 3, 2018
     • Claudiu January 3, 2018
     • Albert January 3, 2018
 236. Claudiu January 3, 2018
  • Albert January 3, 2018
 237. Claudiu January 4, 2018
 238. Sandu Dumitru January 4, 2018
  • Yamasha January 5, 2018
   • Sandu Dumitru January 5, 2018
 239. bogdan January 10, 2018
  • Yamasha January 16, 2018
 240. Stefan January 10, 2018
  • Yamasha January 16, 2018
 241. MArian January 14, 2018
  • Yamasha January 16, 2018
 242. Macavei January 16, 2018
  • Yamasha January 17, 2018
 243. Marius January 22, 2018
  • Yamasha January 25, 2018
   • Vaty January 30, 2018
   • Marius February 8, 2018
 244. Claudiu January 25, 2018
  • Yamasha January 26, 2018
   • Claudiu January 26, 2018
 245. Marius January 26, 2018
 246. Vaty January 29, 2018
 247. Andrei C January 30, 2018
  • Yamasha January 31, 2018
   • Andrei C January 31, 2018
 248. Cosmin January 31, 2018
  • Yamasha February 5, 2018
   • Cosmin February 12, 2018
    • Yamasha February 12, 2018
     • Cosmin February 12, 2018
 249. Mihai February 1, 2018
  • Yamasha February 5, 2018
 250. Kanedel February 2, 2018
  • Yamasha February 5, 2018
 251. vasile February 4, 2018
  • Yamasha February 5, 2018
 252. Orasanu Mihai February 4, 2018
  • Yamasha February 5, 2018
   • Orasanu Mihai February 5, 2018
 253. Marius February 8, 2018
  • Yamasha February 9, 2018
   • Marius February 9, 2018
 254. Nick February 9, 2018
 255. George Boiciuc February 11, 2018
  • Yamasha February 12, 2018
 256. Dana February 12, 2018
 257. Alin February 15, 2018
  • Yamasha February 19, 2018
 258. Ionut February 17, 2018
  • Yamasha February 19, 2018
 259. Florin February 18, 2018
  • Yamasha February 19, 2018
   • Florin February 19, 2018
    • Yamasha February 19, 2018
 260. Alex February 20, 2018
  • Yamasha February 20, 2018
 261. Clau February 25, 2018
 262. Claudia February 25, 2018
  • Yamasha February 26, 2018
 263. Ion ,Bals. February 26, 2018
  • Yamasha March 3, 2018
 264. Marius February 28, 2018
  • Yamasha March 3, 2018
   • Marius March 3, 2018
 265. Claudia March 1, 2018
  • Yamasha March 3, 2018
 266. Mioara March 2, 2018
  • Yamasha March 19, 2018
 267. Ion March 4, 2018
  • Yamasha March 19, 2018
 268. Radu March 5, 2018
  • Yamasha March 19, 2018
 269. bogdan March 9, 2018
  • Yamasha March 19, 2018
 270. Radu March 12, 2018
  • Yamasha March 19, 2018
 271. Elena March 18, 2018
 272. Claudia March 19, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
 273. rusu cosmin March 24, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
   • Rusu Cosmin May 21, 2018
    • Yamasha May 21, 2018
 274. Florin April 4, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
 275. Mark74 April 20, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
   • Mark74 June 20, 2018
 276. Blue @ Br April 24, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
   • Blue @ Br May 21, 2018
 277. Ana Maria May 15, 2018
  • Yamasha May 21, 2018
 278. David June 4, 2018
  • Yamasha June 4, 2018
 279. Ionuț June 10, 2018
  • Yamasha June 13, 2018
 280. Bogdan B. June 17, 2018
  • Yamasha June 19, 2018
 281. Bogdan Nicolae June 18, 2018
  • Yamasha June 19, 2018
 282. MSE June 28, 2018
  • Yamasha July 1, 2018
   • MSE July 2, 2018
 283. Mihai Popescu July 1, 2018
  • Yamasha July 1, 2018
 284. marian July 10, 2018
  • Yamasha July 14, 2018
 285. gabidanA July 12, 2018
  • Yamasha July 14, 2018
 286. Alex July 17, 2018
  • Yamasha July 24, 2018
 287. Eugen July 22, 2018
  • Yamasha July 24, 2018
 288. Vlad July 31, 2018
  • Yamasha September 3, 2018
 289. Petrica Emil August 3, 2018
  • Yamasha September 3, 2018
 290. Sorin August 16, 2018
  • Yamasha September 3, 2018
 291. Adrian September 1, 2018
  • Yamasha September 3, 2018
 292. Oana B September 17, 2018
  • Yamasha September 20, 2018
 293. Calin September 18, 2018
  • Yamasha September 20, 2018
   • Calin September 20, 2018
    • Yamasha September 20, 2018
 294. Ioan September 19, 2018
  • Yamasha September 20, 2018
 295. Ioan September 20, 2018
  • Yamasha October 2, 2018
 296. Loredana September 29, 2018
  • Yamasha October 2, 2018
 297. Petru Man October 1, 2018
  • Yamasha October 2, 2018
 298. Calin October 5, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
 299. FlorinM October 10, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
 300. vlad October 15, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
 301. c-tin October 16, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
   • c-tin October 30, 2018
 302. Dany October 21, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
 303. Vlad October 24, 2018
  • Yamasha October 30, 2018
 304. dany October 30, 2018
  • Yamasha November 2, 2018
   • dany November 2, 2018
 305. George November 1, 2018
  • Yamasha November 2, 2018
 306. Ramona November 7, 2018
  • Yamasha November 14, 2018
 307. Sorin November 13, 2018
  • Yamasha November 14, 2018
 308. Stefan November 14, 2018
  • Yamasha November 28, 2018
 309. Mihaela November 14, 2018
  • Yamasha November 28, 2018
 310. Sorin November 14, 2018
  • Yamasha November 28, 2018
 311. Calin November 16, 2018
  • dany November 16, 2018
   • Yamasha November 16, 2018
 312. Calin November 17, 2018
 313. Victor November 20, 2018
  • dany November 20, 2018
   • Yamasha November 28, 2018
 314. rusu cosmin November 27, 2018
  • Yamasha November 28, 2018
   • rusu cosmin November 28, 2018
    • Yamasha December 12, 2018
 315. razvan November 28, 2018
  • Yamasha December 4, 2018
 316. Rusu Cosmin November 29, 2018
  • Yamasha December 4, 2018
 317. dany November 29, 2018
  • Yamasha December 4, 2018
 318. Dany December 4, 2018
 319. Dorian December 5, 2018
  • Yamasha December 12, 2018
 320. dany December 7, 2018
 321. dany December 7, 2018
  • Yamasha December 12, 2018
 322. Nicolae December 9, 2018
  • dany December 9, 2018
   • Yamasha December 12, 2018
 323. Nicolae December 10, 2018
 324. Costi December 10, 2018
  • Yamasha December 12, 2018
 325. Octavian December 12, 2018
  • Yamasha December 12, 2018
 326. Rudi December 14, 2018
  • Yamasha January 15, 2019
 327. Purcarus Florin December 14, 2018
  • Yamasha January 15, 2019
 328. Octavian December 14, 2018
  • Yamasha January 15, 2019
 329. Paul January 25, 2019
 330. Vali January 29, 2019
  • Yamasha January 29, 2019
 331. Vali January 30, 2019
 332. liviu February 5, 2019
  • Yamasha February 7, 2019
 333. sandu February 17, 2019
  • Yamasha February 18, 2019
   • sandu February 18, 2019
    • Yamasha March 12, 2019
 334. claudiu February 27, 2019
  • Yamasha March 12, 2019
 335. ADRIAN March 2, 2019
  • Yamasha March 12, 2019
 336. Bobo March 9, 2019
  • Yamasha March 12, 2019
 337. Daniel March 13, 2019
  • Yamasha March 13, 2019
 338. Sandru Mihai March 14, 2019
  • Yamasha March 14, 2019
   • Sandru Mihai March 14, 2019
    • Yamasha March 14, 2019
 339. Iordan Maier March 15, 2019
 340. sorin March 23, 2019
  • Yamasha April 16, 2019
 341. GABI April 11, 2019
  • Yamasha April 16, 2019
 342. Aurel April 23, 2019
  • Yamasha April 25, 2019