LG va prezenta un TV 8k de 88′ la CES 2018

CES este acea perioadă a anului care contează pentru televizoare. În general se aduc noutăți despre noile televizoare ce vor apărea în 2018. Sigur, de multe ori vorbim de prototipuri, de modele extraordinare ce nu vor apărea pe piață. De multe ori acestea sunt realizate pentru a-și arăta supremația, de a vedea investitorii și clienții că ei pot. Așa că se duelează cu inovații și trasează linii pentru anii următori.

Am tot discutat despre OLED-uri încât am început să vedem numai negru în fața ochilor. Dacă până acum discutam de 4k, de 6k iată că acum cei de la LG vor să lanseze un televizor cu 8k.

Sigur că discutam, de-a lungul vremii, că nu vedem diferențe între o rezoluție sau alta, în funcție de anumite diagonale. Evident că televizorul pe care LG îl va lansa nu va fi de 32 de inchi, ci va fi de nici mai mult, nici mai puțin de 88 inchi.

Făcând un exercițiu de imaginație cred că 99% dintre persoanele de pe la noi n-au nicio șansă să își pună așa ceva în casă. Eu m-aș opri la maxim 65′ în condițiile în care nu l-aș integra în decor așa cum aș dori.

Dar putem observa că tehnologia avansează. Nu e tocmai ușor să faci panouri uniforme de asemenea dimensiuni.

Pare că aceasta tehnologie va fi disponibilă undeva pe la sfârșitul lui 2019 sau chiar 2020.

Cum vedeți voi aceste lucruri? Credeți că va fi mainstream o rezoluție atât de mare pe termen scurt? La noi în țară abia se cumpără televizoare 4k, încă mai sunt oameni care au modele cu tub. Când vom adopta noi așa ceva?

One Response

  1. Misu January 3, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.