Televizoare Philips în 2018. Ce serii au lansat la Amsterdam

Începuturile de an au fost întotdeauna pentru anunțuri de noi modele. Cei de la Philps au lansat ieri, la Amsterdam, noua gamă de televizoare cu care vom lucra în 2018.

Așa cum v-am zis și anterior, aceștia au ieșit în față atât cu modele LED, dar și cu modele OLED. Coincidență sau nu avem la test un Philips 49PUS6482. Sper să continuăm colaborarea și să avem tot mai multe televizoare de la acest producător la test.

Când vorbim despre Philips, ne gândim ambilight. Aceștia au făcut foarte mult marketing pe această tehnologie, de-a lungul vremii.

Hai să discutăm despre ce modele vom avea disponibile în anul acesta.

Televizoare OLED de la Philips

La evenimentul de la Amsterdam au fost propuse câteva modele OLED. Mai exact vom avea 3 serii:

  • Philips OLED 973
  • Philips OLED 873
  • Philips OLED 803

Cel mai probabil, pe piața noastră românească, va fi disponibil modelul entry level. Este vorba despre 803 un OLED cu WRGB și cu procesorul Perfect Picture, dar și 3-sided Ambilight, HDR10, HLG și HDR10+.

Televizoare LED de la Philips

Era evident că vor scoate și modele mai ieftine pentru cei care nu investesc atât de mult într-un televizor. Noutatea va fi că televizoarele ieftine vor avea sistem de operare proprietar și doar cele mid range și high end vor fi televizoare cu android. Cei de la TP Vision vor introduce Saphi, sistemul de operare ce va fi disponibil doar pe low end.

În rest, vom avea modele cu android ce vor avea un procesor quad core(cel mai probabil, mediatek) și cu 16 GB de stocare. Sigur, modelele cu android vor avea integrat și Google Assistant.

Pare că anul va fi interesant, că lucrurile vor fi interesante în perioada următoare.

One Response

  1. Adrian March 15, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.