Sony KD-65ZD9 – cel mai bun televizor home theatre conform EISA

Lăsăm un pic televizoarele OLED deoparte și ne ocupăm un pic de televizoarele LED de la Sony. Tocmai am primit un comunicat de presă prin care eram anunțat că Sony au primit o distincție ca fiind cel mai bun televizor al anului pentru home theatre conform EISA.

Televizorul 4K Sony oferă o experiență de vizionare excepțională, cu o capacitate excepțională de reproducere a culorilor și cel mai bun contrast din gamă, alături de compatibilitate cu toate formatele HDR majore (inclusiv un upgrade prevăzut pentru Dolby Vision). Cheia pentru imaginea impresionantă a conținutului Ultra HD Blu-ray și 4K HDR – chiar și în camere luminoase – este procesorul Sony 4K HDR, X1 Extreme și tehnologia backlight cu iluminare directă cu LED-uri extrem de dense și control local al iluminării (local dimming), Backlight Master Drive. KD-65ZD9 este un televizor premium pentru experiența supremă de tip home theatre 4K HDR.

Premiile EISA se desfășoară în fiecare an și fac parte 53 de experți. Aceste premii sunt oferite de 35 de ani de zile.

Cât despre televizor este interesant cum premiile se duc către un LED și nu către OLED semn că bătălia continuă.

Probabil că și prețul a influențat mult în decizia acestora. Modelul de 65′ ajunge, pe piața românească pe undeva pe la 17 000 de lei, pe când un OLED de calitate poate ajunge și la 30 000.

Câteva review-uri pertinente găsim în filmulețele de mai jos:

Leave a Reply