Philips OLED 4K 9002 disponibil și în România

Mă bucur foarte mult că tehnologia OLED este tot mai promovată. Pot spune că noi suntem unii dintre promotorii acestei tehnologii. Cred că nu este articol în care să nu vă povestesc despre acest lucru.

De data asta vom vorbi un pic despre Philips. Aceștia au dat un comunicat prin care ne anunță că televizoarele OLED de la Philips sunt prezente în România. Sigur că prețurile, pentru început sunt un pic mari, mai ales pentru un model de 55′, dar cred că e bună concurența. De exemplu, găsim modele de la LG undeva sub 9000 de lei. Philips listează la 10 000 de lei.

Comunicatul spune următoarele:

Philips 55POS9002 dispune de o diagonală de 139 cm și redă imaginea la calitate video Ultra-HD 4K cu o rezoluție de 3840×2160. Tehnologia Ambilight cu trei laturi se conectează
perfect cu ecranul OLED fără ramă iar componenta HDR (High Dynamic Range) alături de gama largă de culori vibrante oferă o experiență vizuală excepțională. Televizorul se
potrivește perfect cu ansamblul unui living modern printr-un design premium și minimalist, având o formă subțire și elegantă.

Televizorul folosește Tehnologia Triple Ring și motorul de procesare DTS HD Premium Sound pentru un sunet mai puternic și mai clar. Tehnologia de intensificare a sunetului Philips Triple Ring îmbunătățeste puterea mediilor și a bass-ului ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un sunat mai bogat, în timp ce procesorul DTS HD Premium Sound asigură o calitate audio superioară.

Imagine perfectă cu procesorul Philips P5

Procesorul P5 este cel mai avansat motor de imagine pe care televizoarele Philips l-au integrat vreodată. Cu noul Philips P5, care oferă o îmbunătățire a performanței de 50% față de Perfect Pixel Ultra HD, modelul 9002 dispune de imaginea cu cea mai bună calitate. P5 analizează, descompune și tratează individual fiecare din cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: sursa, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

Ambilight – o experiență completă

Integrarea Ambilight atinge noi performanțe cu modelul 9002 datorită cadrului foarte subțire care permite o îmbinare aproape insesizabilă a imaginilor. Sistemul cu trei laturi
Ambilight poate îmbunătăți constant culorile vibrante și contrastul ridicat de care dispune deja televizorul, în timp ce creează o experiență vizuală mai captivantă decât până acum.

Nivelul de intensitate a negrului, culori și mișcare

Capacitatea acestui televizor 4K OLED de a opri complet sursa de lumină la fiecare pixel permite redarea unui negru intens. De asemenea, realizează un nivel maxim de redare a albului, asigurând un contrast ridicat și permite reproducerea simultană a elementelor de luminozitate și umbră ale imaginii.

Unghiul de vizibilitate s-a îmbunătățit considerabil față de televizoarele LCD, oferind în plus un grad de luminozitate, contrast și culori incredibil de consistente, indiferent de locul în care privitorul este poziționat.

Android TV și Google Play

55POS9002 este susținut de sistemul de operare Android TV și este ceritificat de Google, oferind acces la toate aplicațiile TV, serviciile și conținutul oferit de Google Play Store.

Funcționarea fără efort și navigarea rapidă sunt posibile datorită procesorului puternic QuadCore. Google Play Store și galeria de aplicații Philips depășesc limitele tradiționale și oferă posibilitatea de a avea o colecție online de filme, muzică, aplicații și jocuri. Mai mult de atât, modelul acesta vine cu o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi mărită, ceea ce înseamnă spațiu suficient pentru păstrarea conținutului preferat.

Sperăm să îl testăm și noi cât de curând. 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.