Panourile OLED de 65′ nu sunt chiar uniforme?

Am avut ocazia să testez unul dintre cele mai bune televizoare OLED ale anului 2017. Da, sunt extrem de entuziasmat de faptul că mi-a trecut printre mâini un astfel de model. Am testat și seriile vechi, seriile din 2016, dar era clar că e loc de evoluție.

Și aici este loc de îmbunătățiri, dar nu putem să nu remarcăm evoluția.

Știm foarte bine că OLED înseamnă LG. Cel puțin, au avut băieții grijă să își bătătorească bine terenul și să vândă la preț bun panourile lor. Da, am testat de curând Panasonic Ez1000, modelul cu panoul de la LG. O minunăție de televizor.

Am avut la dispoziție modelul cu nici mai mult nici mai puțin de 18 ore. Practic, un model nou nouț trimis în teste. Este un model incredibil căruia sper să îi terminăm review-ul cât se poate de curând pentru a vă putea delecta cu el.

Întrebarea din titlu este cât se poate de problematică. Din testele noastre am observat că nu există uniformitate pentru display-urile de 65′. Din ce am investigat problema se manifestă exclusiv pentru modelele de 65′. Se pare că nu este o rețetă perfectă pentru acesta.

Așadar, pe lateral observăm ceva nuanțe mai roșii, pe centru un pic mai galbene, deloc uniforme. Sigur, la nivelul acesta nu este atât de evident pe cât am crede, dar nu este o culoare chiar atât de uniformă.

Din ce am înțeles, modelele de 55′ nu sunt la fel. La 2016 am sesizat lucrul ăsta, la 2017… încă n-am văzut un model de 55′.

Leave a Reply