Noutăți, din 2018

Ne-am mărit un pic comunitatea și vreau să cred că merg lucrurile spre un alt nivel. Momentan, avem vârfuri de 2000 de unici pe zi. N-am fi reușit lucrurile acestea fără voi, cei care încercați să vă expuneți părerea pe blog.

Au început să apară informații despre televizoarele din seria 2018. Vreau să structurez un pic mai bine discuțiile despre televizoare. Așa că m-am gândit să implic un pic pe cei care își achiziționează televizoarele să vorbească în câteva cuvinte despre acestea.

În felul ăsta sper să ajungem la un numitor comun și să putem discuta despre probleme întâmpinate cu acele modele.

E evident faptul că nu vom putea avea toate modelele la test, dar măcar să reușim să trasăm câteva lucruri despre fiecare serie în parte.

Acolo unde colegii de blog vor calibra sau vor testa individual televizorul… Eu, ca de fiecare dată, sper să reușesc să găsesc cele mai mici prețuri. Zic sper… pentru că, pe internet, lucrurile se schimbă de pe o oră pe alta.

La fel, sunteți liberi să comentați cu cel mai preț, dacă îl vedeți în alte părți. Condiția de bază ar fi ca magazinul să nu aibă probleme, să nu ne trezim că țipă oamenii că le-a venit televizorul spart acasă sau că nu i-au băgat în seamă la garanție. Sigur, lucrurile astea se pot întâmpla și la magazinele mari, mai ales dacă alegem varianta curierului, iar noi nu verificăm înainte.

Ca o paranteză, orice televizor primesc în teste și ajunge prin serviciile de curierat este testat de față cu curierul. Ne împrietenim cu el, schimbăm 2 vorbe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.