Merită să ne jucăm online pe televizor?

Aud de multe ori oameni că vor să își aleagă un televizor ce este și inteligent. Știți deja, din vechile articole de pe blog că nu sunt chiar fanul televizoarelor inteligente.

Și nu zic din prisma faptului că acestea sunt slabe, ci din cauza faptului că se face mult marketing în jurul acestora. Apreciez tehnologia, o folosesc zilnic, îmi place că o știu acolo.

Dar vreau mai mult de la ea. Vreau ca tehnologia să poată să mă ajute să îmi fac treaba mai repede, să se integreze cu celelalte obiecte din casă.

Lucrul ăsta nu se întâmplă. Să luăm televizoarele cu android. Știm bine că Sony și Philips deja au modele din ce în ce mai bune. Totusi, android-ul de pe telefon nu se poate compara cu cel de pe televizoare. Nici măcar integrarea funcțiilor.

Ce aș vrea să văd eu la un televizor cu android?

Înainte de toate mie îmi place că pot să pornesc TV-ul de la distanță. Fac cast de pe Youtube iar televizorul pornește automat și îmi afișează imaginea de la televizor. Ușor, rapid, fără probleme, fără să caut telecomanda.

Îmi mai place faptul că poți să tastezi mult mai repede de pe android sau chiar să vorbești la telefon și să îți caute pe televizor. Sigur, aceste lucruri le poți face și de pe unele telecomenzi. Altele nu au chiar toate opțiunile.

Altfel, mi-ar plăcea să pot controla de la distanță televizorul implicit să pot să îl pornesc pe programele TV. La televizorul meu Sony nu se poate acest lucru. Mi-aș dori să știu că telecomanda e aruncată pe undeva și că pot să mă descurc cu telefonul.

Mi-ar mai plăcea să pot naviga ușor pe internet. Că e browser, că intru să caut ceva, să pot să mă desfășor rapid. Poate chiar să mă joc pe Winmaster Casino. Momentan sunt stângăcii din punctul meu de vedere. Eu unul aș vrea să văd mai mult din punctul ăsta de vedere.

Sigur, urmărirea de video este ușoară. Putem, fără probleme, să discutăm de aplicațiile de video care își fac treaba fără doar și poate. Netflix, Vimeo, Youtube sunt aplicații ce pot să ne facă viața foarte, foarte simplă.

Toate acestea, evident, luând în considerare faptul că avem cea mai bună imagine. Eu unul prefer să mă bucur de ceea ce înseamnă televizorul așa cum a fost el gândit, apoi să aleg lucrurile smart.

Practic, pun pe o treaptă mai jos funcțiile acestea.

Voi ce credeți că se va întâmpla în 2018? Ce lucruri noi vor fi aduse în față? Eu mizez pe HDR și sper să se îmbunătățească un pic și hardware-ul televizoarelor.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.