LG PRIMEȘTE PESTE 140 DE PREMII SI DISTINCȚII LA CES 2019

LG Electronics (LG) a luat peste 140 de premii si distinctii la CES 2019, in frunte cu Premiul Engadget pentru cele mai bune Produse de la CES din categoria TV (programul oficial de premii de la CES) pentru al cincilea an consecutiv, de data aceasta pentru revolutionarul LG SIGNATURE OLED TV R (modelul 65R9) – un televizor OLED rulabil de 65 inch. Premii au primit si sistemul LG Soundbar (modelul SL9YG) si smartphone-ul LG V40 ThinQ, din partea Consumer Technology Association (CTA – Asociatia Tehnologiei de larg Consum), produselor fiindu-le acordate Premiile CES pentru cele mai bune Inovatii din categoriile respective.

LG a primit distinctii remarcabile din partea Engadget, TechRadar, Popular Mechanics, SlashGear, Reviewed.com, Techlicious si nu numai, pe langa cele 17 Premii CES pentru Inovatie din partea CTA, in categoriile electrocasnice, home entertainment si comunicatii mobile.

Modelul LG SIGNATURE OLED TV R – primul televizor rulabil din lume – a atras toata atentia in acest an, primind peste 70 de premii si distinctii din partea unei game largi de publicatii respectate in domeniul tehnologiei. Gama LG 2019 de laptop-uri ultra-usoare LG gram a demonstrat ca va constitui un concurent serios in 2019, primind premii din partea unor publicatii ce includ Reviewed.com, Trusted Reviews si Techlicious.

Principalele premii primite de LG la CES 2019 includ:

LG SIGNATURE OLED TV R: Engadget: Cele mai bune produse de la CES, PC Mag: Cele mai bune produse de la CES, Reviewed.com: Premiul Alegerea Editorului, SlashGear: Premiul Alegerea Editorului, Techlicious: Produse de Top de la CES, Popular Mechanics: Cele mai bune produse de la CES 2019, Tom’s Guide: Cele mai bune Produse ale Expozitiei 2019, TechRadar: Cea mai buna Tehnologie de la Expozitie, Pocket-lint: Cele mai bune produse de la CES, HD Guru: Cele mai bune Produse ale Expozitiei, Premiul CTA pentru Excelenta: Produsul Anului – Ecran Video, Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Mentiune.

Televizorul LG OLED 8K de 88 inch: Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Mentiune, Mashable: Cea mai buna Tehnologie de CES 2019, Digital Trends: Cele mai bune Televizoare de la CES 2019  

LG gram 17: Reviewed.com: Premiul Alegerea Editorului, Techlicious: Produse de Top de la CES, Windows Central: Cele mai bune produse de la CES, Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Mentiune

LG gram 2-in-1: Trusted Reviews: Cele mai bune produse de la CES

LG Soundbar (SL9YG): Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Cea mai buna Inovatie, HD Guru: Cele mai bune produse de la CES

LG HomeBrew: Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Mentiune, Trusted Review: Cele mai bune produse de la CES 2019

LG Styler: Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Mentiune, Dealerscope: Premiile IMPACT 2019

LG V40 ThinQ: Premiul CES 2019 pentru Inovatie: Cea mai buna Inovatie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.