LG integrează un procesor grafic nou și Google Assistant pe televizoarele lor

Am mai zis-o și o repet: 2018 este anul în care vom avea multe televizoare controlate de la distanță, prin voce, dar și îmbunătățiri pentru HDR. Părerea mea că asta va fi noua tehnologie. Mai avem să vedem sub ce forme va fi implementată.

În momentul de față LG anunță că va adăuga Alexa și Google Assistant pe televizoarele lor. E o opțiune bună pe care eu unul o aștept, dar cu o implementare ok. Țin minte că acum câțiva ani cei de la Philips prezentau același lucru.

Din păcate, s-au cam făcut de rușine pentru că nu puteau să reducă volumul televizorului. Sigur, fără nicio problemă poți să zici să urce volumul de la 10 la 100, dar când e zgomot foarte mare în cameră cum te mai poți înțelege cu televizorul ca să dai înapoi sunetul?

Experimentez pe telefoanele cu android aceeași problemă, dar televizoarele nu sunt chiar aproape de bine, nu au boxe atât de mici așa cum are un telefon mobil. Undeva cred că dă cu minus.

Tot la CES 2018 cei de la LG vor prezenta un nou procesor grafic ce ar trebui să te ajute să procesezi mai bine informația. Vor face marketing pe HFR – high frame rate.

În teorie ar trebui să se vadă și la schimbarea canalelor sau a funcțiilor smart. Eu sper să fie din ce în ce mai ok totul și să nu mai avem probleme cu imaginile în mișcare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.