Cel mai bun router pentru televizor?

Am discutat, de-a lungul timpului, despre televizoare. Unii dintre voi ați întâmpinat probleme cu privire la conectarea televizorului la internet. De multe ori, au fost probleme.

Sigur, pentru marea majoritate dintre noi conectarea la televizor înseamnă renunțarea la cabluri. Știm cu toții că ele sunt cele mai urâte în casă și încercăm să le ascundem cum putem.

Alții au zis că WiFi-ul este totul și au renunțat în a mai folosi cabluri. Uitându-mă la calitatea noilor filme, la calitatea imaginii din ultima vreme, pot spune că nici nu se pune problema ca un cablu să fie înlocuit de rețeaua wireless. Pur și simplu, cel mai bun router wireless nu are rezultatele așteptate de mulți dintre noi.

Unele persoane cred că dacă au un router de acum 7-8 ani este perfect pentru televizorul lor cu rezoluție 4k și cu filme la un bitrate mare. Din păcate, nu se întâmplă lucrul ăsta și vedem că avem nevoie de cablu.

Ca să poți vedea la calitate maximă ceva filme, chiar și pe Youtube, ai nevoie de cablu sau de routere foarte, foarte performante, ce au pe wireless noi tehnologii. De multe ori, dacă discutăm despre standardul 802.11AD cred că putem vorbi și de bani investiți într-un gadget, cât pentru un televizor ieftin.

De-a lungul timpului am văzut tot felul de clasamente, dar nu foarte mulți au făcut teste cu acestea pe televizoare.

Nici noi nu am testat foarte multe modele așa că vă invit pe voi să discutăm despre routerele wireless potrivite pentru televizoare.

Mai exact, ce routere aveți și care nu vă fac probleme atunci când vedeți filme la calitate înaltă pe online.

Punem aici un disclaimer și precizez că trebuie să fim atenți și la cazurile în care banda de internet nu ne lasă în pace. Nu chiar toată lumea are internet de la RDS.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.