Cea mai bună marcă de televizoare?

Sunt foarte multe modele de televizoare pe piață, foarte multe branduri aleg să își promoveze produsele. Avem pe cele consacrate, dar avem și câteva branduri ce apar ca ciupercile pe piață.

Avantajul acestora ar fi că au prețuri sub brandurile mari, dar de cele mai multe ori găsim probleme acolo unde nu ne așteptăm: la o conectare de USB, la un sunet mai slab, la funcții smart greoaie.

De multe ori, am preferat să merg pe ceva cunoscut pentru că inginerii care fac modelele lor sunt apreciați și parcă așează lucrurile acolo unde trebuie. Detaliile fac diferența, mai ales dacă discutăm de televizoare ceva mai scumpe.

Mă gândesc la branduri precum Panasonic, Sony sau chiar LG în unele cazuri. Chiar dacă cei din urmă fac panouri de foarte mult timp, de multe ori simt că pe partea de meniuri se scarpină un pic.

Altfel, trebuie să avem în vedere că LG și Samsung produc panouri pentru televizoare. De cele mai multe ori, chiar și la ceilalți producători treaba este clară. Pentru unele serii de televizoare de la Sony, de la Panasonic sau chiar Philips găsim panouri de acești doi producători.

Sigur că implementarea acestora, opțiunile pe care le avem după și întreg ecosistemul este destul de important. Acesta este o mică piesă din puzzle.

Vreau să aflu și părerea cititorului. Și mi-ar plăcea să fie una cât de poate de personală, din experiența lui. Ce brand vă place când vorbim de televizoare?

One Response

  1. Liliana decembrie 29, 2017

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.